Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Libuše Heulerová
14.8.2023 11:29
Ali, nechtěla jsem žádný závoj, tak jsem vymyslela, že vystřihnu z té krajky, co je na šatech kytičky a ty si dám do vlasů. Vlaďko, to musely být nervy!!! Eliško, máme to stejně, já taky chtěla kopretiny a nebyly!!
Eliška Murasová
13.8.2023 22:02
Libu, jiskra v oku ti zůstala a fešná jsi pořád. Ještě mnoho společných let vám přeju. Také jsem měla květinky ve vlasech a kytici gerber, i když jsem raději chtěla kopretiny.
Alena Tollarová
13.8.2023 13:24
To by se dneska asi stát nemohlo, ale my jsme tenkrát byly holky do nepohody, co všechno zvládnou s grácií! Dívám se na Tvou svatební fotku a říkám si - měla jsem podobný účes i kytici z gerber, jen o rok později jsem si prosadila šaty s krátkými rukávy. Šila mi je teta. Měli jsme taky komplikace s pozdním příjezdem ženicha podobně jak píše níže Vlaďka. Moc Ti to sluší, vlastně jsi se vůbec nezměnila. Ať vám to pěkně pospolu šlape dál :)
Dana Puchalská
13.8.2023 08:49
Hezké vzpomínání na krásný den.
Zdenka Soukupová
12.8.2023 16:22
Líbo, zvládla jsi to na jedničku. Přeju hodně štěstíčka do dalších let.
Vladislava Dejmková
12.8.2023 12:04
Ano, tehdy to tak bylo. Mně šila svatební šaty mladší sestra, tak jsem na ni dohlížela, aby byly hotové včas. To byly, ale ženich přijel s hodinovým zpožděním. Já už jsem šaty měla svlečené a odmítala jsem se obléknout. Nakonec jsem ale podlehla a dopadlo to podle plánu. Svatební obŕady pŕed námi byly také zpožděné, takže jsme ještě chvíli čekali…
Libuše Heulerová
12.8.2023 11:35
Díky moc všem za krásná slova....jen abych nezpychla....krásný den a ještě jednou dík!!!
Miloslava Richterová
12.8.2023 08:55
Jedním slovem ..krásné, děkuji :-)
Daniela Řeřichová
12.8.2023 07:57
Líbo, poradila sis a situaci operativně vyřešila, to je dobrá vlastnost do života. Vzpomínám na tvůj článek o rybí polévce, na tolerantního tchána. Máš prima rodinu a krásná jsi pořád. Přeji hodně šťastných let v lásce a vzájemném respektu. Svou vnitřní radost vkládáš i do fotografií. :-)
Alena Vávrová
12.8.2023 01:02
Libuško, jsem ráda, že jsem Tě mohla poznat osobně a nad Tvou krásnou svatební fotkou jsem jen vzdychla. Sluší Ti to dodnes, sluší, protože máš krásnou duši ♥ !
Načíst starší příspěvky