Moje seniorské radosti
FOTO: Eva Haltufová

Moje seniorské radosti

3. 9. 2023

Chtěla jsem se s vámi podělit o mé seniorské radosti. Začala jsem je sepisovat asi desetkrát, ale vždy jsem od rozdělané práce musela odskočit k jiné a tak ne a ne to dopsat. Tak snad teď už to dokončím, mám na to slabou půlhodinku.

aktivní senioři Letní soutěž 2023 Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Moc hezky jste nám popsala Váš seniorský život.Přeji pevné zdraví.
Blanka Lazarová
Paní Evo, zvládla jste se aklimatizovat, našla si různé činnosti, některé přišly samy, i když nebyly moc veselé. Přeji vám hodně úspěchů a báječných zážitků, které budete mít. Např. teď zrovna se zachráněnými kočičkami. Držím vám palce i pěsti. :-) :-) :-)
Taťana Veselá
Paní Evo, jsem také čerstvá důchodkyně, ovšem s tím rozdílem, že jsem požádala o předčasný důchod, tak klobouk dolů, že jste ještě přesluhovala. Já jsem vplula do důchodu tak lehce, že mi to snad nikdo ani nevěří. Žádný propad, jak předpovídala lékařka, se nekonal. Naopak si užívám tak jako nikdy a jsem za to ráda. Vidím, že jste se už našla, tak gratuluji a i ke koťátkům. Všechno je tak, jak má být a ta koťátka třeba přišla v pravou chvíli, i když chápu, že je to starost nad starost. Jste skvělá, že jste je zachránila, fotka je miloučká a pohladí srdíčko, stejně jako Váš článek.
Eva Haltufová
Omlouvám se, chybička se vloudila, první odstavec jsem omylem 2x zkopírovala, již jsem poprosila redakci o opravení. Děkuji za pochopení.
Daniela Řeřichová
Držím moc palce ve vašem smysluplném konání. Díky za zachráněné kočičky a za laskavý přístup k životu.
Alena Velková
Je úžasné, to co děláte pro kočičky. Gratuluju a smekám...Jen k tomu vašemu článku bych vás chtěla upozornit, že se chybička vloudila a úvodní odstavec vám tam vlítnul ještě jednou. Mrkněte na to a zkuste kontaktovat redakci, oni vám to opraví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%