Soňa Prachfeldová
11.9.2023 07:37
Včely mě fascinují, je to úžasný svět. Otok se ztratil a zážitek zůstal. Někdo má silnou alergii na bodnutí. Mojí boxerce oteklé děsně celý její sametový čumáček, měla jsem strach, že se zadusi. Táňo, nesmíš způsobovat včelí rojení. :-)
Taťana Veselá
10.9.2023 12:05
Milé íčkařky, myslela jsem, že se pobavíte, jaký jsm ťululum, ale mile jste mě překvapily vaší podporou. Děkuji!! ❤
Dana Straková
9.9.2023 11:25
Ach bože, to byl tedy zážitek. Ale já si k takovým hrůzám zpívám s Radůzou: "Jednou to přebolí, ať je to cokoli." Ovšem tři týdny bych od včeliček opravdu nečekala, to mají teda jedy, potvůrky mrňavý, hahaha
Margita Melegova
9.9.2023 06:56
Presne tak dopadl nas syn kdyz ho chtel zkuseny vcelar zasvetit do vcelareni, od te doby obchazi uly zdaleka, ale med miluje porad.
Miloslava Richterová
8.9.2023 18:51
Otok odejde, láska zůstane :-) u nás se tradovala historka, jak sestřička šťourala klacičkem do úlečku.. pak už to nedělala :-)
Anna Potůčková
8.9.2023 16:24
Tak tuto situaci bych prožít nechtěla. Včely, vosy a ostatní bodavý hmyz nepatří mezi oblíbený hmyz, bojím se jich. Hlavně že to s Vámi dopadlo dobře a jste jistě dobře poučená.
Alena Velková
8.9.2023 16:18
Tyjo, to je tedy horor...mě stačilo, že jsem jednou na kole chytla vosí žihadlo mezi oči. Vypadala jsem podobně a jak otok sestupoval, byla jsem jak Quasimodo taky...takže s tebou soucítím. Hlavně, žes nemusela do nemocnice.
Daniela Řeřichová
8.9.2023 15:18
Au au, trpím s Vámi. Život včeliček je zajímavý, sestřenice s manželem mají několik včelstev a umí o nich krásně vyprávět. Já jsem alergická na hmyzí bodnutí, mám stále u sebe léky. Naposledy mě před 4 lety vlezly sršně pod kalhoty a skončila jsem pokousaná na kapačce.
Jana Jurečková
8.9.2023 13:47
Můj strýc Vojta měl včely. Jezdili jsme tam každé prázdniny. Jako holka jsem ho obdivovala a obdivuji dodnes. S klidem a pokorou chodil kolem úlů. Já se bojím dodnes. Táňo, titulní fotka je strašná. Je mi vás líto a moc dobře vím, jak jste se musela cítit. Včelám to bylo asi fuk.
Zuzana Pivcová
8.9.2023 13:31
Táňo, to Vám nezávidím. Pamatuji na spolužačku, která přišla na Dětský den takhle znetvořená, protože musela s tátou chytat ulétlý roj včel. Pro všechny případy, a to i pro ostatní, kteří by se dostali do podobné situace, doporučuji homeopatikum firmy Boiron s názvem Apis Mellifica, ředění 5 nebo 9, a pro snížení horkosti s horečkou Belladona, ředění 9. Pro jistotu je noste s sebou, hlavně v létě na dovolené. Berou se po pěti malých kuličkách zkraje tak po hodině.
Načíst starší příspěvky