Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Marie Magdalena Klosová
						11.9.2023 22:35
						Jitko, zkus se příliš neohlížet a nesmutnit. S každým novým dnem může přijít něco hezkého, je mít otevřené oči i náruč. mm

Jitka Chodorová
						11.9.2023 10:37
						Ještě jednou děkuji všem za Vaše komentáře, Vando, díky za naději, Soňo, máš pravdu, život si bere svou daň, jen já jaksi nevím, jak s tím naložit. Jsem ráda, že se mohu touto cestou svěřit, děkuji.

Blanka Lazarová
						11.9.2023 08:55
						Moc hezké :-)

Soňa Prachfeldová
						11.9.2023 07:16
						Sny jsou krásné i teskné. Život si bere svoji daň.

VANDA Blaškovič
						11.9.2023 07:08
						Jitko, nech si vrátka pootevřená, nikdy nevíš…ahoj!

Jitka Chodorová
						10.9.2023 20:21
						Zuzko, i já už cestovat nebudu, i když moře je moje srdeční záležitost, ale udělal mi radost Jirka, jeden z dvojčat naší dcery, že by nás příští rok vzal k moři, ale já ani nevím, co bude zítra.Pochopila jsem ale, že nám kluk chtěl udělat radost. A to se taky počítá. Jinak děkuji všem za milé komentáře.

Jitka Chodorová
						10.9.2023 20:21
						Zuzko, i já už cestovat nebudu, i když moře je moje srdeční záležitost, ale udělal mi radost Jirka, jeden z dvojčat naší dcery, že by nás příští rok vzal k moři, ale já ani nevím, co bude zítra.Pochopila jsem ale, že nám kluk chtěl udělat radost. A to se taky počítá. Jinak děkuji všem za milé komentáře.

Zuzana Pivcová
						10.9.2023 15:18
						Jituš, podobnou cestu nemám, ale nostalgie z narůstajícího věku je ve mně také. Napsala jsi to moc hezky. Někdy na Tě vzpomínám, jak moc jsi toužila podívat se ještě k moři. Ještě by sis to přála? Já naopak jsem to u sebe pojala tak, že už cestovat nebudu.

Dana Puchalská
						10.9.2023 10:51
						Moc krásná poezie.

Jana Kollinová
						10.9.2023 10:39
						Verše rezonující s mými nostalgickými myšlenkami. Krásné, děkuji. 

Načíst starší příspěvky