Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Obrázky z cest: Střípky z Londýna
13. 9. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
12.10.2023 20:42
Blani, úžasné fotky z Londýna. Podobné mám také z návštěvy tohoto města. Ráda jsem ti ho připomněla a prošla se s tebou.
Dana Straková
15.9.2023 07:17
Fotky jsou skutečně nádherné, děkuji za hezké pokoukáníčko, člověk má chuť to taky vidět v reálu. Ovšem kde je ta příslovečná londýnská mlha nad Temží?
Libuše Heulerová
14.9.2023 09:36
Blani, krásné přiblížení Londýna...jako bych tam byla, ale já tam nikdy nebyla...díky !!!!
Vlasta Ledlová
14.9.2023 09:11
Blanko díky za fotky z mého téměř druhého domova. Moje dcera v Londýně bydlí a tak jsem tam za posledních dvacet let byla mnohokrát. Když byli vnuci malí, tak i jednou za dva měsíce. To se ještě daly koupit letenky za pár stovek. Ale to jsem nechodila moc po městě, ale hlavně s kočárkem v parku. Při každé další cestě obdivuji nové stavby a jejich zasazení do architekturu let dávno minulých.
Jana Šenbergerová
14.9.2023 00:01
To už je let, co jsem se také jen krátce mohla setkat se skutečným Londýnem. O to víc mě potěšilo, že jsem mohla vidět známé i tehdy ještě neexistující stavby a místa.
Zdenka Jírová
13.9.2023 23:25
Také jsem byla v Londýně, ale jen na 3 dny, tak to byl také opravdový let. Jsem ale ráda, že jsem Londýn viděla. Napsala jsem o své cestě také článek před lety sem na íčko. ze ho vyhledat - Londýn- duben 2000. Místa, která jste navštívila, jsem také navštívila, i další.
Blanka Lazarová
13.9.2023 22:32
Vladi, tvoje články jsem četla, když jsem dočítala zpětně Martu. Moc pěkné cestopisy jsi vytvořila. :-)
Vladislava Dejmková
13.9.2023 20:55
Blanko, děkuji za připomenutí Londýna. Před pár lety jsem tam byla, octla jsem se na velmi podobných místech jako ty. I já jsem o to napsala pro i69 článek, vlastně několik článků, protože jsme tehdy navštívili i jiná místa než Londýn.
Marie Měchurová
13.9.2023 16:28
Londýn je moc krásné a zajímavé místo a Tvoje fotografie nám připomenuly nezapomenutelné chvíle, které jsme tam prožili. Moc hezká fotoreportáž!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci