FOTO: Dana Straková
Olomoucké syrečky a vlčí údiv, aneb "Vy to taky jíte?"
26. 9. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Braunová
28.9.2023 20:04
Výborný jsou jako kdysi.Koupím je a dám do sklenice zavírací mimo lednici,to dá rozum.Za týden i za čtrnáct dní je to dobrota s dobrým chlebem namazaným máslem.Nemají žádné kalorie a jsou vhodné pro dietáře.
Josef Andrle
27.9.2023 20:22
No tvarůžky,pěkný hnus ,samý tvaroh,dříve zapáchali,byli úplně mazlavé,už ani neuzrají,a cena ,stavávali 1,50,- Kčs ,dne 50 korun !!!
Ludmila Černá
27.9.2023 17:10
Kdysi jsem dělala ve velkoskladu mléčných výrobků. Jednou nám prošly olomoucké, šéfová nevěděla co s nimi a dala mi je pro psa. Ax, kříženec belgičáka a NO, mléčné výrobky miloval. Ale když jsem mu dala do misky pěkně proleželé olomoucké, ten jeho výraz byl boží. Očuchal a začal couvat. To se samozřejmě nelíbilo mě a výhružně jsem mu řekla "Sežer to!" Tak žral. Pysky zvednuté a výraz největšího mučedníka. A jakoby říkal Je to fuj, ale když musím...
Zuzana Pivcová
27.9.2023 12:28
Já mám tvarůžky ráda a vzpomínám na sousedovu novofoundlandskou fenu Áju, která při pohledu na ně slinila dvojnásob tolik než obvykle.
Alena Vávrová
26.9.2023 21:41
Jejda, také jsem "kyselina sejrová" a (nejen) syrečky mám ráda. Ale za pajdu už to opravdu není, co bývalo ;-) .
Jana Kollinová
26.9.2023 12:28
Váš článek může mít pozitivní dopad na skupinu čtenářů, kteří nesou na svých bedrech vyšší duševní nebo materiální "hodnoty" a díky Vám se mohou odpoutat od svého ega a seznámit se s "obyčejným" syrečkovým zastavením.
Jitka Hašková
26.9.2023 11:03
Olomoucké syrečky mám ráda, občas si je kupuji. Tím, že jsem sama, tak zápach nikomu nevadí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci