Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Jiří Dostal
						18.12.2023 22:10
						:-) :-) Rosa jako srážka noci, rána, dne, času, k tomu substituce následku k příčině... :-) :-)

Jana Šenbergerová
						29.9.2023 08:56
						Tomu dobře rozumím. Jsem váhavý střelec, i když na svou váhavost často doplatím.

Blanka Lazarová
						27.9.2023 13:06
						Tato epizoda už je dávno vyřešená. Ale prostě se mi to chtělo napsat. Myslím, že mnoho z nás řeší v životě spoustu problémů a někdy je fakt těžké se dobře a v pravou chvíli rozhodnout. Jen čas ukáže, zda to bylo dobré rozhodnutí či nikoliv.

Zuzana Pivcová
						27.9.2023 12:33
						Nevím přesně, v čem se máte rozhodnout, ale cítím, že je to vážné. V rose jste dobře ukotvená. A v bezradnosti určitě nezůstanete.

Jitka Chodorová
						27.9.2023 07:46
						Dobře se rozhodnout je velmi těžké, a někdy i bolavé. Ale běžet rosou dává naději na dobré rozhodnutí, Díky.

Daniela Řeřichová
						26.9.2023 19:04
						Blani, snažím se porozumět tvé metafoře. Umět se rozhodnout je to nejtěžší.

Libuše Heulerová
						26.9.2023 18:32
						Blani, krásné verše k zamyšlení....

Marie Seitlová
						26.9.2023 14:21
						Blani, omlouvám se za hvězdičky, jedu ve vlaku a ani nevím jak se tam 3 objevily. Tak přidávám tu ******.

Marie Seitlová
						26.9.2023 14:15
						Ranní rosu mám ráda, ale ne běhat, ale vychutnávat si procházení. Je to moc příjemné. I ty si po Darkově začneš vychutnávat chůzí a brzy po tom i běh.

Blanka Lazarová
						26.9.2023 12:46
						O tom běhu to zase tak moc není , ani o mém zranění. Je to hlavně o tom rozhodování. Ale každý ať si to přebere jak chce. O tom to je.

Načíst starší příspěvky