Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Daniela Řeřichová
3.11.2023 19:54
Marie, super. Skočila sis také do moře? Díky za milou vzpomínku na zašlé časy. Takové krásné fotky nemám.
Martina Růžičková
3.11.2023 19:30
Tyto země jsem neměla možnost poznat, proto moc děkuji za bezvadnou reportáž a fotky, které mi je přiblížily.
Jana Kollinová
29.10.2023 10:31
Dokonalá fotoreportáž zprostředkující náhled do krás, zážitků a nálady z navštívených míst. Albánii jsem nikdy nenavštívila, nebyla pro mě až tak atraktivní dovolenkovou destinací, ale po shlédnutí článku vidím, jak jsem se mýlila. Ono je všude krásně, i doma, jen je nutné umět se rozhlédnout a vnímat.
Alena Vávrová
26.10.2023 19:38
Máte úžasné zážitky, bezva fotky, díky za sdílení!
Zuzana Pivcová
26.10.2023 19:12
V Černé Hoře jsem nebyla, i když z Albánie to bylo blízko. V Drači jezdilo i dost aut s černohorskou SPZ. Ještě snad uvedu, že zatímco v Drači v září 2019 došlo při mé dovolené k zemětřesení, putovní zájezd stejné CK byl v té době v Černé Hoře a vůbec o zemětřesení nevěděl. Musí tam být krásně. Zvláště ta stará městečka působí sympaticky.
Helena Přibilová
26.10.2023 17:59
V roce 2010 jsme s manželem podnikli okruh zeměmi bývalé Jugoslávie a také jsme se podívali do Albánie. Nejvíce na mě zapůsobila Černá Hora, její divukrásné pobřeží a malebná městečka. Děkuji za Váš hezký článek, který mi tato místa připomněl.
Vladislava Dejmková
26.10.2023 15:42
Také jsem podobnou pouť Černou Horou absolvovala pŕed více než 40 lety. Dokonce jsme naším Žigulíkem vyjeli až na Lovčen. Rádi na to vzpomínáme.
Alena Velková
26.10.2023 13:11
Článek je zajímavý a nepřipadá mi nepřehlený, ale to je věc názoru. Podobný okruh Černou horou jsme s mužem podnikli před 40 lety. Teď to tam musí být mnohem hezčí.
Naděžda Špásová
26.10.2023 12:01
Podle hezkých fotek tam muselo být opravdu moc krásně. Do Chorvatska bych se chtěla ještě jednou podívat.
Dana Kolářová
26.10.2023 10:45
Zase dlouhé a nepřehledné.
Načíst starší příspěvky