Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Ženatová
23.12.2023 17:10
Tento zajímavý a hezký článek* mi unikl. Dodatečně za něj moc děkuji ♥
Hana Polednová
11.11.2023 15:39
Moc hezký článek, hodně popisovaných idolů je i mně známých.
Blanka Lazarová
10.11.2023 15:27
Pěkný článek. Je mnoho lidí, které obdivuji za to, co udělali nebo ještě dělají a jak se chovají. A snad se mi někdy i podařilo se jimi inspirovat. :-)
Alena Vávrová
8.11.2023 20:40
Moc hezky píšete a ten výrok R. Federera jsem neznala a také se mi moc líbí.
Jan Zelenka
6.11.2023 16:01
Velmi racionální článek, s jehož myšlenkou se ztotožňuji. Neměl jsem žádný velký idol, ale snažil jsem se v lidech poznat jak zlé, tak i to dobré. A podle toho žít.
Věra Ježková
6.11.2023 15:22
Pěkné. Vzít si dobré i špatné příklady a zůstat sama sebou. Princeznou jsem nikdy být nechtěla. Pavel Novák mě nijak nezaujal; líbila se mi jeho Malinká a Pihovatá dívka, nesnášela jsem Nádhernou lásku. :-)
Zuzana Pivcová
6.11.2023 15:18
Já myslím, že dítě zpočátku napodobuje, jak jinak by se naučilo různé činnosti, těžko mu to jen Někdo vnukne. Ano, čím je člověk starší, tím má kolem sebe víc názorů a typů jednání a sám si v sobě
vyhodnotí, co je mu blízké, ale určitě být sám sebou není jen být ve všem absolutně jiný než ostatní.
Můžete mi oponovat.
Daniela Řeřichová
6.11.2023 15:16
Velmi moudrý článek; s mnohými myšlenkami se ztotožňuji. Já jsem neměla idoly, ale vyrůstala jsem v láskyplné a vzdělané rodině a zcela přirozeně jsem převzala určité hodnoty včetně kréda, že nejdůležitější je, aby měl člověk čisté svědomí. Navíc jsem potkala v životě mnoho úžasných osobností, jichž si vážím a v něčem jsou mi i příkladem.
Anna Potůčková
6.11.2023 13:36
Hezky napsaný a krásně čtivý a hezký článek. Nejlepší je být sám sebou, nikoho nenapodovat i když každý z nás má zcela jistě nějakého idola či chcete-li vzor.
Jitka Chodorová
6.11.2023 12:23
Velmi pěkný článek, plně souhlasím s Janou K. , četlo se to samo.
Načíst starší příspěvky