Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Divišová
23.11.2023 18:54
Ó, jak si jsou někteří muži podobní. Výměnu oken jsem "řešila" s manželem dva roky. Samozřejmě ji dělala firma..Dnes už jsou 7 let vyměněná a jak si to pochvaluje. Nevymýšlím hr akce, protože vím , že tak to nefunguje. Rozhodně manžel nikdy nic nevymyslí, všechno přece stačí, tak jak je.. Ale běžné práce kolem domu udělá. Za padesát jedna let v manželství si člověk zvykne být trpělivý, co můžu, udělám sama..,..taky by mne zajímalo, kolik let vydržela žít manželka s panem Ježkem.
Lenka Kočandrlová
11.11.2023 17:27
U nás manžel něco vymyslí,a pak to spolu děláme. Přestavěli jsme takhle barák, na zahradě máme rozděleno - on rostliny k jídlu,já na okrasu. Nevymýšlím si žádné činnosti, které by dělal on sám,vždy pomáhám a jde to rychleji od ruky.Něco taky není hotovo hned,ale nikdy to netrvá příliš dlouho. Nikdo nám nepomáhá, čili jsme zvyklí si vystačit sami.
Jarda Dunda
11.11.2023 12:32
Je to zajímavý a čtivý článek. Typický pohled na situaci z perspektivy akční ženy.
Já bych přidal pohled jiný - byl jsem v takovém typickém manželství, kde to fungovalo tak, že bývalá zastávala heslo "nejdřív mít všechno hotové a pak až je čas na koníčky a zábavu". Je ovšem velký rozdíl mezi tím, dělat na něčem co chci já a u čeho cítím že je to potřeba a na nečem co chce ten druhý a pro mne to není podstatné.
Co si budeme povídat. Na tu zábavu došlo málokdy, Bylo pořád nutné něco dělat, ale po jejím a velký rozdíl je také v tom, že když takovouhle práci udělá žena, každý ji chválí bez ohledu na to, jak to vypadá.
Když to dělá muž, každý očekává dokonalost a hned se v tom šťourá. Pokud v daném oboru nejsem profík, radši to odložím.
A abych se vrátil k jádru věci - záleží na tom, jak si ti dva sednou.
Marie Faldynová
11.11.2023 09:31
Ze života, také jsem se poznala. Malování u nás dříve pravidelně málem končilo rozvodem, naposled u nás maloval syn. Na štěstí není po tatínkovi.
Soňa Prachfeldová
11.11.2023 07:21
Moc hezké, jak jsou si ti chlapi podobní.
Jana Kollinová
10.11.2023 13:08
Pan Pazour je obdivuhodný. Tomu se říká vyšší stupeň manželského soužití.
Jiří Dostal
10.11.2023 08:29
:-) Prokrastinace jako odpor k přesčasům života... :-)
Eva Mužíková
9.11.2023 21:30
I mne příspěvek pobavil, jen tak dál.
Vladimír Mrázek
9.11.2023 16:14
Velmi vtipný článek. Za vtipný považuji i příspěvek pana Ježka.
Jana Pazourová
9.11.2023 14:49
:-) :-) :-) škoda že Petr Ježek nemá žádný příspěvek, žádné fotky, žádné zájmy - možná že nemá ani žádnou manželku :-) a hlavně nemá smysl pro humor - je mi ho trochu líto :-(
Načíst starší příspěvky