Všechny fotografie: Eva Mužíková
Pro dobrotu na žebrotu
10. 11. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
10.11.2023 18:07
Bertice, jak Tě znám, určitě to ještě zkusíš, protože jsi pro psy anděl. Ale už jen bez problémů!!
Jana Petrickova
10.11.2023 15:09
Evi, moc pěkné fotky. Dorinka prostě po prochajdě s Tebou, se musí pohodlně rozvalit a odpočinout. A Mikeše zmákneš a věřím, že i kg půjdou dolu!
Eva Krausová
10.11.2023 14:38
Evi, pobavila jsi. S Tebou musí být radost venčit pejsky i dvounožce. Psí máma, to je Bertice.
Dana Puchalská
10.11.2023 14:03
Evi-Bertice jsi neuvěřitelně vytrvalá. Smekám svůj pomyslný klobouk.Tak ať se Ti podaří Mikeše dát do pořádku a je vám oběma dobře.
Blanka Lazarová
10.11.2023 13:59
Evi, omlouvám se za hvězdičku, která chybí. Mobil je šlompák. Zato tvoje básnička i fotky jsou super. Mikeše mi je líto jak je zanedbanej. Nevím nevím, potřeboval by pořádnou převýchovu. Ach jo, pejsci za to nemůžou, ale lidi jsou často nesoudný. :-( Držím vám palečky.
Anna Potůčková
10.11.2023 13:37
Hezky zveršovaná skutečnost. No jsi obětavá, zejména vůči těm zvířátkům. Tak Evi snad už se nic tak nemilého nestane a pes Tě znovu někdy nerafne.
Naděžda Špásová
10.11.2023 10:51
No vidíš, jak to umíš zveršovat. S pejskama se musí opatrně, jako s lidmi, ti také umí kousnout. Fotky jsou moc pěkné, musela jsem se smát jak si hoví Dorka. Mikeš bude v pohodě, zvykne si, že je na něj někdo hodnější než jeho panička.
Elena Valeriánová
10.11.2023 10:26
Zdraví nás velice pokousaná Bertice, co má srdce ze zlata pro staré psy i mláďata. Drž se!
Jan Zelenka
10.11.2023 10:09
Evi, hezky jsi to popsala, líbí se mi, že tvá báseň má ten správný rytmus. To zde není běžné.
Marie Měchurová
10.11.2023 09:51
Evi, Moc jsem se pobavila a posmutnila. Taky patřím k těm, která, kdyby to šlo, tak by vzala pod svou ochranu všechna nešťastná zvířátka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci