FOTO: Z archivu Hany Šimkové
Chci tady ještě být
19. 11. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
20.11.2023 12:21
To je pěkný článek, a krásný čivaví pejsek.. To ti jistě věřím, že je to důvod k žití. A máš zastání, k ohlídání čumáčka. Tak ti přeji úspěšnou pomoc i od lékařů. Nemám už tvé telefonní číslo a tím spojení.. Měj se dobře...
Anna Potůčková
20.11.2023 10:38
Článek se mě moc líbí. To že starší lidé mladým zavazí jsem nejvíce pocitovala v práci. Byli totiž mistři, kteří se snažili lidem před důchodem dát práci takovou ab ji zvládli a většinou to byla práce, kde se chvíli stálo a sedělo a pak také kde není moc fyzické zátěže. Ne vždy to ale šlo. A byli tam mladí lidé, kteří se neštítili docela nahlas před starší generací vypustit ze svých úst věty tipy " Ta stará p... zase dostala pohodovou práci a já musím tahat krabice na paletu. A to jen jedna věta z mnohých dalších. Jinak co se týká mých dcer, tak je mám na blízku, s mladší dokonce bydlíme pod jednou střechou a pomáháme si díky Bohu navzájem. Tobě Hani přeji všechno dobré, hodně zdraví, energie. Operace jistě dobře dopadne a určitě i já budu držet pěsti!
Zdena Tesařová
20.11.2023 10:03
Hezký článek a k Vašemu uzdravení, přeji hodně štěstí! Nebojte se ! Budeme držet palce a čekat na zprávu, Jsem tady a zdravá!
Jan Zelenka
19.11.2023 21:58
Hanko, život i se zdravotními problémy stojí za to ho žít. Problémů mám fůru, ale občasná návštěva dcer a přítelkyně a posezení s přáteli dokáží vše kompenzovat. Hodně pohody do dalších dní!
Marcela Pivcová
19.11.2023 21:44
Paní Hano, věřte tomu, že všechno dobře dopadne a s přítelem i pejskem budete dál prožívat hezké chvíle. Když - někdy s obavami - odjíždím z domova na lékařské kontroly nebo vyšetření, slíbím kočkám, kdy se vrátím, ať se Zuzkou hlídají a čekají. Sliby se přece mají splnit!
Zuzana Pivcová
19.11.2023 20:07
Hani, v kardiochirurgii jsou naši lékaři opravdu mistři, vše bude dobré a Ty budeš moct napsat ještě hodně úsměvných článků.
Ingrid Hřebíčková
19.11.2023 18:47
Paní Hanko, děkujeme obě dvě (já i sestra) za váš sice smutný, ale krásný článek. I my máme něco z vašeho života... Přejeme vám brzké uzdravení, ať se z vašeho návratu těší nejen pejsek a přítel, ale i my zde na íčku.
Štefan Haviar
19.11.2023 18:46
Mládí je pryč a stáří se ohlašuje bolestmi, nejen na těle, ale i na duši! Kdo by chtěl odejít, pokud žije bez bolesti? Sám jsem starší než Vy, ale stále vitální. Jsme zatím s manželkou ve svém rodinném domku, při které máme i zahrádku, kde si vypěstujeme běžnou zeleninu a ovoce. Každé ráno vstávám bez bolesti, mám všechny klouby vlastní a proto se mohu věnovat nejrůznějším zálibám, i rannímu rituálu: rozcvičení kloubů a ranní intenzivní procházky, a stejně i večer.. Nejsem úplně zdráv, avšak vlastní fyzickou aktivitou se udržuji v dobré fyzické kondici. Na druhé straně po 80--tce Vás už nikdo nepotřebuje, mimo vlastní rodiny. Nemám zuby ale protézy, které nedrží, a ani sluch tak neslouží, tedy společenská prestiž je ta tam, ale nerezignuji. Nevyhledávám konflikty a nerezignuji na aktivní život v rámci domácnosti a stejné je to i s manželkou. Přesto mám jedno přání, netrápit se nemocemi a odejít z tohoto světa náhle.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci