Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Ženatová
1.12.2023 16:18
Milá Alenko*, díky moc za výborně zdokumentovanou nádhernou krásu způsobenou prvním snížkem. Já jsem už dnes brzy ráno jenom odmetala a při tom se kochala překrásně zasněženým okolím. Je to vždy pro mne ta pravá předvánoční čistá krása - ne vyumělkovaná ♥
Alena Velková
28.11.2023 18:04
Perfektní.
Hana Polednová
28.11.2023 17:23
Álo, dopoledne z první kapsy a to odpoledne z druhé kapsy teda stálo za to. Krásné vyhlídkové místo nám nabízíš v různých ročních obdobích a toto si vystihla v pravý čas. Ani v létě, ani v zimě, prostě tak akorát. Díky za krásné fotky.
Lenka Kočandrlová
28.11.2023 16:13
Fotky konkrétní,ale v jakém je to městě jsem si přečetla až v diskusi. Krajina se mi líbí,město taky. My tady ve Slavkovském lese už máme toho sněhu dost,napadlo ho tu už přes 20 cm a stále padá.... Vyhrabala jsem si cestu pro auto - už asi 4x,a zase zapadala...Však můžu zítra tou lopatou zase několik hodin házet,aspoň nějaký tělocvik. Zde na vsi je obrovské ticho,nikde ani živáčka,jen ptáčci poletují na krmítka a zpět. Dnes se k nám dopoledne nikdo nedostal,ani Pošta s balíčkem,neb někde spadl na naši silničku strom. Ale již to uklidili o pár hodin později.Taky nešla asi čtvrt hodiny elektrika,to abychom si začali zvykat na zimní pohodu.....
Dana Puchalská
28.11.2023 13:38
Moc krásná procházka. Álo,fotky jsou jako vždy na jedničku s několika hvězdičkami. :-)
Alena Tollarová
28.11.2023 09:36
Děkuji vám všem, kdo jste se se mnou proběhli po zasněžené Roudnici a zajeli do Českého středohoří :)
Jan Zelenka
27.11.2023 21:15
Hezká procházka.
Martina Růžičková
27.11.2023 21:07
Aleno, bezvadně jsi tu sněhem okrášlenou neděli využila, nafotila a nám o ní napsala. Když napadne první sníh, tak mám vždycky sváteční pocit. A také se ženu honem fotit, než zase zmizí. V Praze to bývá velmi rychlé. I tentokrát po něm do druhého dne nebylo památky.
Alena Vávrová
27.11.2023 19:59
Ali, krása, ty jsi žena činu! Vzpomínám nad těmi fotkami na svoji návštěvu některých míst -hlavně Dubičky -tenkrát s Tebou a bandou íčkovskou ♥ .
Eva Mužíková
27.11.2023 19:26
Alenko, sdílím s Tebou nadšení nad prvními vločkami sněhu. Tady u nás by jsi se také vyřádila, zvláště čím výše k Ještědu tím více snížek drží a zakryl i spoustu nehezkých zákoutí. Také jsem se neudržela a vyrazila pro větve do truhlíků. Už se těším, až je " zasadím" a obléknu svoji terasu do předvánočního hávu.
Načíst starší příspěvky