Ilustrační foto: Pixabay
První den v roce 2024
3. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Stollová
7.4.2024 08:47
Hezky jste to napsal... a Chvojen je moje srdcovka! Ať se daří a hezké jaro!
Soňa Prachfeldová
5.1.2024 15:41
Prima, jak na Nový rok, tak po celý rok. Se tak říká a PŘEJI VÁM MNOHO KRÁSNÝCH VYCHÁZEK, a vůbec vše nejlepší!
Zdeněk Hart
4.1.2024 15:20
Děkuji všem za hezké přání do nového roku a také děkuji všem za milé reakce na moje články. Před Vánocemi jsem poslal do redakce fotku a pozdrav všem k Vánocům, ale asi jsem to udělal špatně, tak mi to neuveřejnili.
Takže Všem přeji do nového roku a i do dalších let pevné zdraví a samozřejmě musíte mít také štěstí.
To všechno Vám přeje Zdeněk, ahoj
Blanka Lazarová
4.1.2024 05:05
Zdeňlku, krásně jste vyjádřil i mé pocity. Líbí se mi vaše parta a vaše vycházky. Přeji vám mnoho krásných dnů v novém roce. Ráda se s vámi procházím, byť jen virtuálně. Děkuji.
Alena Vávrová
3.1.2024 21:54
Krásně jste ten nový rok zahájil/i. Také vám přeji hodně pěkných výletů a radosti ze sdílení zážitků v přírodě s přáteli turisty. Děkuji za články.
Daniela Řeřichová
3.1.2024 16:52
Pane Harte, mám moc ráda Vaše přemýšlivé texty a společné výletování za krásami naší země. Také mě vždy dojímá, kolik půvabu se skrývá v naší přírodě doslova za humny.
Skvělé je, že tady na íčku je několik skupin, které chodí za každého počasí a my ostatní máme možnost těšit se z jejich zážitků.
Přeji Vám a Vaší turistické partě dobré zdraví umožňující naplno prožívat radost z poznávání naší domoviny.
Jana Šenbergerová
3.1.2024 14:16
A je to tady! Zatímco dříve padala voda mých dnů ze splavu, dnes už si jen líně teče krajinou mého života. Zažívám méně, ale o to intenzivněji. Mohu si užívat toho, co jsem dřív pro neustálý spěch nemohla vidět ani slyšet pro hlučnost okolí, ale i myšlenek které mi svištěly hlavou. Přeji vám rok prožitý v pohodě, kterou vy sám máte nejraději.
Marie Měchurová
3.1.2024 10:59
Zdeňku, krásně jste vyjádřil své pocity. Příroda je dar, a proto vyrážejme za každého počasí....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci