Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
21.3.2024 16:28
Myslím si,že na stará kolena už láska na první pohled nemůže být. Přeci jen má člověk už spoustu zkušeností s lidmi a odhalí hned nějaké přetvařování, výmysly a tak. No a také už ten náš zevnějšek je ošumělý a nepříliš lákavý, čili spíš je to asi rozumová úvaha,co by mohlo nějaké dva cizí k sobě blíže svést: mají spolu podobné názory, záliby, vypadají jakž-takž k světu a napohled docela zdravě. Mně se jednou v mládí v životě stalo,že jsem se seznámila s jedním tehdy hochem a jak jsem se na něj podívala,bylo to jako bych dostala takovou zvláštní ránu uvnitř a skoro se se mnou zatočil svět. Byla jsem z toho dlouho vedle, ale dál už skoro nic nebylo.
Jindřich Berka
20.3.2024 08:10
V 58 hledat lásku na první pohled je pitomina. Na seznamkách si především ženy chtějí splnit svá očekávání? Je třeba trochu ubrat. Lepší je někoho doporučit z okolí, kdo je volný a hodí se k sobě. Reference na seznamkách se nevyskytují. Po 2 letech marného hledání mého kamaráda na seznamce, kde měly ženy vysoké nároky. Do zrcadla se reálně na sebe nedívaly. O svých chybách neuvažovaly. Nakonec to dopadlo dobře. Vzal jsem počítač s jeho fotkami a sestoupil o patro níž ve škole a ukázal rozvedené kolegyni. Fungovalo to. Jsou spolu již dva roky. Stejně jako doba, kterou zbytečně strávil na seznamkách. Jindra
Věra Ježková
18.3.2024 16:16
Zajiskření na první pohled jsem zažila asi ve 27 letech. Byla jsem s kamarády na výletě, vešli jsme do hospody. On seděl s kamarádem na opačném konci stolu. Po chvíli mi dal vizitku. Zavolala jsem mu. Byla z toho láska na tři a půl roku.
Jitka Caklová
18.3.2024 09:20
Zcela výjimečně dávám za pravdu psychologům a vědcům v tomto smyslu. "Láska, víc než zásah bleskem, je pořádná, pomalá a systematická práce." A já dodávám: HLAVNĚ NA SOBĚ!
Jiří Dostal
18.3.2024 08:54
:-) Taková beseda o válce na Ukrajině a shánění střeliva Hradem by mohly mít rajc... :-)
Helena Votíková
18.3.2024 08:33
Myslím, že lásce na první pohled hodně pomáhá, za jakých okolností se ti dva potkají - viz výlet v Beskydech, možný společný zájem. A s přibývajícím věkem asi i když zalehtají v břiše motýli, převáží rozumno.