Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
18.4.2024 22:37
Tam bych si zašmejdila, mám akce, kde je hodně lidi ráda.
Zdenka Jírová
6.4.2024 01:09
Na "blešáku" jsem nikdy nebyla. Shoduji se s vámi, že také nemám ráda ani cirkusy, poutě a další podobné shluky lidí.
Jana Jurečková
5.4.2024 01:07
Tam prostě najdete všechno. Nedávno manžela přemluvil kamarád, ať s ním jede na bleší trh do Přerova, tak tomu říkal. Koupil si tam mlýnek na mletí kukuřice, který sháněl roky. Navíc - za rozumné peníze.
Lenka Kočandrlová
4.4.2024 17:20
Nevím,jestli ve Varech se stále ještě koná burza v Tuhnicích u stadionu,tam bývaly takovéhle a ještě větší poklady,k tomu nové zboží, stánky s čudícími buřty, potravinami, botami,dokonce i auta a náhradní díly, zkrátka směsice . Než se to všechno obešlo,tak bolely nohy i oči.Vstupné bylo asi 10 kč. Obvykle jsem si zakoupila jen maličkost,jako náušnice,kremrole,čokoládu a pod.
Marie Magdalena Klosová
3.4.2024 17:25
Moc pěkné náladové čtení a půvabné fotky. Vzala mě hlavně ta skládačka z kostek - mé dětství na dotek. No a ten "chudáček" mišánek. Toho bych koupila ze soucitu. mm
Zuzana Pivcová
3.4.2024 16:53
O hloubětínském "blešáku" jsem slyšela mnohokrát vyprávět, ale nikdy jsem tam nebyla. Líbil se mi ale obdobný trh u stanice Tierpark v Berlíně.
Jana Kollinová
3.4.2024 10:56
Skvělý článek i fotografie. To je úžasná haraburďárna, tam bych se kochala a nevynechala jediný stánek.
Dana Divišová
3.4.2024 10:36
Před lety mne tam vzala kamarádka, která sbírá a občas i prodává staré panenky. Vzala jedině mne, protože věděla, že ji nebudu ve hledání konkurovat. Byla jsem překvapená, co všechno se tam dá koupit. Kamarádka se odstěhovala a já tam dlouho nebyla. Díky za připomínku, některou sobotu tam zajedu.
Martina Růžičková
3.4.2024 08:54
Na blešáku jsem byla jen jednou v životě, ale po přečtení téhle super reportáže se to asi změní. :-) Hrníček byl skvělý "úlovek".
Jaromír Šiša
3.4.2024 08:11
Díky za parádání zprostředkování blešáku, já snad na nějakej zajdu :-)
Načíst starší příspěvky