FOTO: Jana Vargová
Můj seniorský den: Co mě asi zítra čeká?
20. 4. 2024Usínám a blikne mi hlavou, co mě zítra čeká. Jako celoživotní ranní ptáče, nyní už spíše vypelichaný opeřenec, se v paneláku probouzím za skřípotu a vrzání autobusů. Bude hůř, decibely naberou na síle, až venkovní teploty stoupnou a spát zde při zavřených oknech bude očistec.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dušan Brabec
21.4.2024 18:07
Člověk by měl zažít nudu! Nuda vede u psychicky vyrovnaného člověka k přemýšlení, zlepšení kreativity, k chuti na dobrodružství a hledávání novinek a trénuje sebeovládání. Právě proto nudu potřebujeme!
Miloslava Richterová
21.4.2024 12:44
Díky za Váš pěkný den ( kopretiny bych dala kamkoli do trávníku) :-)
Jana Šenbergerová
21.4.2024 09:02
Mám to zcela jinak. Už dvě a půl hodiny sedím zcela neužitečně u stolu v pyžamu a dělám, co mě baví. Je fajn číst si, že jiní jsou pilní. Důležité je, aby byli všichni spokojení. Přeji vám hodně krásných seniorských dnů podle vašeho gusta.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.4.2024 18:15
Zajímavý článek a hezky napsaný. Zatím ještě pracuji jako OSVČ a tím, že si mohu vše rozvrhnout podle svých potřeb tak mi pracovat baví. I když každým rokem si už říkám, že skončím. Za pár dnů pojedu do lázní a přes léto si budu užívat spíše pobyt na chatě nebo na domečku u bazénu.
Dana Straková
20.4.2024 15:55
Děkuji za hezký článek. Máme toho asi dost společného, taky mám ráda posezení s kávou a dortíkem, taky bych docela ráda do dovolené trochu zhubla a hlavně taky miluju kopretiny, i když mi doma říkají, že příšerně smrdí... No není to vůně růží nebo šeříku, ale mě to nevadí.
Soňa Prachfeldová
20.4.2024 13:40
Pěkné, člověk by neměl promarnit den, vzpomínám si na kamarádku a ta říkala, že vše co dělala, činila s radostí. Tedy i umývání nádobí a uklízení atd. Vždy si na ni vzpomenu, když se mi nechce do domacich prací, abych k nim získala pozitivnější přístup
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA