Můj seniorský den: Co mě asi zítra čeká?
FOTO: Jana Vargová

Můj seniorský den: Co mě asi zítra čeká?

20. 4. 2024

Usínám a blikne mi hlavou, co mě zítra čeká. Jako celoživotní ranní ptáče, nyní už spíše vypelichaný opeřenec, se v paneláku probouzím za skřípotu a vrzání autobusů. Bude hůř, decibely naberou na síle, až venkovní teploty stoupnou a spát zde při zavřených oknech bude očistec.

aktivní senioři Jarní soutěž 2024 Můj příběh
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Moc děkuji za váš velmi zajímavý a hezký den ♥
Dušan Brabec
Člověk by měl zažít nudu! Nuda vede u psychicky vyrovnaného člověka k přemýšlení, zlepšení kreativity, k chuti na dobrodružství a hledávání novinek a trénuje sebeovládání. Právě proto nudu potřebujeme!
Marie Měchurová
Je dobře, že si dokážete užívat života. Hezky zpracováno.
Miloslava Richterová
Díky za Váš pěkný den ( kopretiny bych dala kamkoli do trávníku) :-)
Jana Šenbergerová
Mám to zcela jinak. Už dvě a půl hodiny sedím zcela neužitečně u stolu v pyžamu a dělám, co mě baví. Je fajn číst si, že jiní jsou pilní. Důležité je, aby byli všichni spokojení. Přeji vám hodně krásných seniorských dnů podle vašeho gusta.
Eva Mužíková
Vy se určitě nenudíte. Jen tak dál.
Jarmila Komberec Jakubcová
Zajímavý článek a hezky napsaný. Zatím ještě pracuji jako OSVČ a tím, že si mohu vše rozvrhnout podle svých potřeb tak mi pracovat baví. I když každým rokem si už říkám, že skončím. Za pár dnů pojedu do lázní a přes léto si budu užívat spíše pobyt na chatě nebo na domečku u bazénu.
Dana Straková
Děkuji za hezký článek. Máme toho asi dost společného, taky mám ráda posezení s kávou a dortíkem, taky bych docela ráda do dovolené trochu zhubla a hlavně taky miluju kopretiny, i když mi doma říkají, že příšerně smrdí... No není to vůně růží nebo šeříku, ale mě to nevadí.
Soňa Prachfeldová
Pěkné, člověk by neměl promarnit den, vzpomínám si na kamarádku a ta říkala, že vše co dělala, činila s radostí. Tedy i umývání nádobí a uklízení atd. Vždy si na ni vzpomenu, když se mi nechce do domacich prací, abych k nim získala pozitivnější přístup
Libuše Křapová
Bezva popis dne :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%