FOTO: Z archivu Evy Mužíkové
Den seniorky podle abecedy
1. 5. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
1.5.2024 17:52
Evi, Bertice, Ty jsi fakt světice. Co vše stihneš v jeden den, nedám ani za týden :-)
Krásné, pobavila jsi mě, jako vždy. Jen škoda, že zábavu děláš téměř sama a nikdo se nepřidá.
Marie Seitlová
1.5.2024 12:39
Evi, paráda. To je nejlépe prožitý den a dokonce veršovaný. Krásné i video. Moc mě čtení potěšilo a pobavilo, díky.
Danuše Onderková
1.5.2024 12:04
Teda, Evi, nemám slov, napsat to ve verších,to bych asi nezvládla. Jseš proste Jednička. A tvá tanečni kreace, prostě není co dodat. Obdivuji tě, ale vlastně přesně takovou tě znám.
Jana Kollinová
1.5.2024 11:18
Evo, máš můj obdiv. Nad jedním z nejlepších článků, který jsem tu četla, smekám.
Marie Ženatová
1.5.2024 11:02
Milá Evičko*, Tvůj originální článek je skutečně vynikající - přeji mu ze srdce první výhru* a Tobě hodně dalšího neutuchajícího elánu a optimismu ♥
Alena Tollarová
1.5.2024 09:27
Evo, Ty jsi prostě nepřekonatelná. Tvoje veršování nemá chybu a taneční elán Ti můžu jen závidět :) Křepči a proplouvej dál s pejsky i Kubíčkem a všemi, které dokážeš potěšit. Mě jsi v prvomájovém ránu potěšila stoprocentně. PS úplně stejné macešinky mám v truhlíku taky.
Anna Potůčková
1.5.2024 09:12
Evi tak to je fakt pecka, opravdu tento příspěvek aspiruje na vítězství v soutěži!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci