Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ladislava Mikendova
14.6.2024 10:35
Prostě ,kdo nemá pejska, neví o co přichází. Díky za nádherný příspěvek. Mám tu výhodu,že moje jorkširka Betynka má úžasnou výdrž a nechá mě spát,jak dlouho chci.
Dalibor Polanský
17.5.2024 09:13
(:-))
Hana Rypáčková
10.5.2024 12:20
Milé čtení. Ráno vybíhám v pyžamu, noční košili pod pláštěm, ale někdy si tu ranní vycházku užívám.
Dana Šabacká
5.5.2024 22:35
Taky jsme si,do důchodu,pořídili jednu čubičku.A rána jsou stejná.Podotýkám,že se jedná o kříženku bígl a jezevčík.Takže spí s námi v posteli.Naše ráno se odehrává asi takto: první je očichávání obličeje,pak fňukání a když nereagujete,nastane olizování a další fňukání,,tak dělej,vstávej,šla bych už ven,Chce se mně už vážně dost čůrat.A taky mám hlad."Tak se manžel zvedne,vstane a jde do koupelny.Jenže dveře už blokuje Jessie s kšíry v tlamce.Tak pouze základní hygiena a maže se ven.Kafíčko holt musí počkat.Takový je prostě úděl nás pejskařů
Hana Práglová
5.5.2024 06:36
Skvělé čtení i fotografie. Děkuji.
Zdenka Jírová
5.5.2024 01:01
Nejen pejskové se takto chovají, kočičky to dělají také. Mám nyní už jen jednu, ale je rozmazlená a také mne budí kolem sedmé nebo i dříve, protože se chce pomazlit, v koupelně chodí pít do vany, kam jí musím pomalu pouštět vodu a podobně. Máme těžký život, ale krásný s našimi miláčky. Právě teď na mne mňouká, abych toho čučení do počíteče nechala a šla si s ní htát, protože hra v 1 hodinu v noci je nejlepší čas.
Dana Puchalská
4.5.2024 16:09
Krásně jsem si početla a pobavila jsem se.
Marie Seitlová
4.5.2024 13:50
Máš zajímavá rána, ale pejsci jsou krásní.
Dušan Brabec
4.5.2024 10:26
Jó, to je úděl pejskařů. Vyjma dětství s akvarijními rybičkami (které ale nakolec "upekla" na nafťákách v zimě babička - prý že jim je zima, no a zapomnělo se na ně) jsem nikdy žádného domácího mazlíčka neměl. Ani budíka jsem nikdy nepotřeboval, protože odjakživa jsem ranní ptáče a probouzím se až do dneška tak mezi 5 až 5:30.
Hanz Jirak
4.5.2024 07:52
těžká rána? ani jsem si nevšiml. stačí, že se ráno probudím
Načíst starší příspěvky