Alena Vlčková
16.11.2024 16:14
Já hlavně vůbec nepochopím, jak mohlo paní napadnout prodat svůj byt...
Alena Cupalová
5.6.2024 09:09
díky bohu, že jste potkala slušného makléře, jiný by Vám byt prodal a vůbec se nazajímal, jak dopadnete
Alena Švancarová
26.5.2024 15:10
Není nad to mít svoji střechu nad hlavou.
Martina Růžičková
18.5.2024 18:06
Pro tuto paní vše dobře dopadlo. Kéž by její příběh četlo více žen, které takové varování potřebují.
Lenka Kočandrlová
18.5.2024 16:10
Myslím si,že vztahy vzniklé na stará kolena s někým,koho neznám už dlouhá léta,je vždy riziko a hlavně je důležité,aby měl stále každý své bydliště.Můžou se ti dva navštěvovat,ale sestěhovávat se,a ještě tak,že do jeho bytu/domu,tak tam není žádná záruka,že by ona nemohla přijít o střechu nad hlavou,ať už jeho smrtí - jeho děti dědí,nebo že on ji vyhodí na mráz. Leda,že by tam u něj měla věcné břemeno užívání,ale ani to by někdy nemuselo stačit.
Helena Štěpánková
17.5.2024 10:21
Dobře to dopadlo, ale také si myslím, že měla být paní obezřetná sama. Ale těžko radit, když je člověk zamilovaný, jedná trochu "zaslepeně"
Eva Kopecká
16.5.2024 15:59
Láska je povznášející cit. V každém věku. Ovšem mít svoje jistoty je velice užitečné. A i zamilovaný člověk by měl rozumně uvažovat. Člověk má samozřejmě pocit, že konečně měl kliku a tak zapomene na opatrnost. Nepřipouští si, že by to zase vyjít nemuselo. Vůbec nemusí být špatné mít spřízněnou duši. Ovšem s těmi svými jistotami by se nemělo plýtvat. A každý by si tu svou měl tak nějak pro svou pohodu a klid držet. Ono je hezké ušetřit jeden nájem. Za to může být x výletů a dovolených za rok. Jenomže když se ukáže, že ta ochota ke kompromisům není oboustranná a není kam se vrátit, vyjde člověk z té situace mnohem v horší pozici, než do ní přišel. To hledal jen nového blízkého člověka, ale po rozchodu s ním hledat i nové bydlení u někoho. To už si tak nemůže vybírat, jestli jít na rande nebo být doma, když domov de facto nemá. A to je situace, ve které asi nikdo být nechce.
Dušan Brabec
16.5.2024 00:18
Jitka Hašková má ve všem pravdu, nicméně platí to oboustranně. I mužský může ke stáru narazit resp. zblbnout (např. na pijavičku mladici). Z osobní zkušenosti jako vdovec bych však Martě poradil, ať hledání partnera nevzdává. Získala významnou zkušenost, takže by se už neměla spálit. A ve dvou je život hezký a košatý...
Danka Rotyková
15.5.2024 17:09
Naštěstí vše dopadlo dobře. I ve stáří se může citlivý a osamělý člověk spálit.
Jitka Hašková
15.5.2024 15:13
Nechápu tu paní, že na to nepřišla sama. Já jsem ráda, že jsem ve svém bytě a nikdy bych se ho nevzdala, ani prodejem, nikdy bych nikomu nedovolila, aby se ke mně trvale přihlásil. On je také problém, když je někdo vdova, tak sňatkem přijde o vdovský důchod, pak zjistí, že to nebylo dobré a rozvede se a vdovský důchod zpátky nedostane.
Načíst starší příspěvky