Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Glosa o brýlích
10. 5. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
13.5.2024 12:14
Brýle, moje trápení. Moc jsem chtěla multifoky, ale nešlo to. A tak mám brýlí hafo, na všechny možné situace a pořád jen hledám a hledám. :-)
Soňa Prachfeldová
12.5.2024 09:18
Díky děvčata, Hanko taky jsem si řekla, že věci patří na své místo, člověk míní, paměť míjí.
Hana Rypáčková
12.5.2024 07:36
Já taky honím brýle. Mám dvoje na obojí a jedny na čtení. Používám i ty předešlé, tak všude se válejí brýle. I na chatě, tam jsou už ty předpředešlé.. A to jsem se zavázala, že budu věci dávat na místo... Ale odkládám je všude.
Anna Potůčková
11.5.2024 18:20
Soni pobavila jsem se a věř, že i já dost často hledám své brýle. Ale zatím jsem dobrá.....zatím jsem je pokaždé našla. A i kdyby ne, mám další naštěstí.
Libuše Křapová
11.5.2024 18:04
Soňo, Jindra před chvílí zahlédl titulek článku a okamžitě se ptal - To's psala ty? Musela jsem ho zklamat :-)
Naděžda Špásová
11.5.2024 10:11
Soni, mám to jako ty. Operace zákalu a čočky mě zbavily brýlí na dálku. Brýle nosím od jedenácti let, ale spíš proto, že je začala nosit moje nejlepší kamarádka. Teď mám jedny na PC a jedny na čtení a TV. Naštěstí se mi neschovávají, jsou většinou buď v pouzdře, nebo na stole. Dej si na ně světýlko, budeš je vidět i v noci. To je vtip.
Eva Mužíková
10.5.2024 22:39
Soni, budiž Ti útěchou, že na tom nejsi tak sama. Já ty moje dlouho hledané našla odpočivajíci v mrazničce !!!!???. Na hledání brýli různě pohozených po bytě byl expert Bertík, nejen že je našel, ale i opatrně přinášel. Ach jo, to byl šikulka.
Libuše Křapová
10.5.2024 21:28
Ach jo, brýle a já je samostatná kapitola. Totiž docela tlustá kniha. Jak já ti Soni rozumím :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci