Fotoreportáž: Má cesta jarem, mláďata
Všechny fotografie: Elena Valeriánová

Fotoreportáž: Má cesta jarem, mláďata

10. 5. 2024

Duben rozkvetl do plné krásy, kvetly jabloně, třešně, hloh, šeříky a človíčci se už začali těšit na nádherné teplé jaro. Jen někteří se z toho teplého dubna moc neradovali, mezi ně jsem patřila i já.

fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Díky za úžasný zážitek z nádherných fotek. Je z nich cítit krásný cit pro přírodu i fotografii.
Alena Vávrová
Nááádhera!!
Dana Puchalská
Eleno, děkuji za krásný článek a nádherné fotky.
Eva Mužíková
Eleno, objevila jsem Tvůj článek a marně hledám slova. Slova která by dokázala vyjádřit můj obdiv. Obdiv nejen písemného vyznáni, ale všech těch nádherných fotek. Moje srdce jásá, jaká je to krása. Ty tři hvězdičky mi tam zkrátka naskočily, ale je mi jasné, že Ty se z toho hroutit nebudeš. Přesto mne to jaksi s....:)))))
Marie Novotná
Šoupálka bych neuviděla ,ani kdyby si sedl vedle mne. Morčáka znám jen z fotky od A.T a od tebe, Tyto opeřence moc neumí pojmenovat a proto díky za tyto články s popisky a fotky ptactva.
Hana Rypáčková
Nejen, že si té krásy všímáš, ale umíš ji zachytit...Nádhera..
Hana Sojková
Úplně mi lezou oči z důlků, jaké krásné fotky se tu na íčku dají vidět. Děkuji za možnost nahlédnout.
Soňa Prachfeldová
Opět pastva pro oči. Děkuji Elenko.
Zuzana Pivcová
Krása bez hranic, děkuji.
Jitka Hašková
Díky za krásný a zajímavý článek a také úžasné fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%