Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ludmila Černá
28.5.2024 20:47
Moc hezky napsáno, zažít bych to nechtěla.
Dana Puchalská
21.5.2024 22:36
Moc hezký fejeton. Děkuju.
Naděžda Špásová
21.5.2024 12:33
Tak to je něco. Několik let jsem pracovala na Barrandově, naštěstí jsem natáčení v něčím bytě nezažila.
Oldřich Čepelka
20.5.2024 16:02
Krásný příběh. Něco takového jsem nikdy nezažil. Ale filmařina je řehole. V 90. letech jsem točil pro boleslavskou škodovku instruktážní film, jak opravovat lak na autě. dodnes vzpomínám na svůj scénář: Polodetail - ruka sahá dokbelíku. Detail - ruka uchopuje houbičku. Polodetail - ruka s houbičkou směřuje vzhůru. Polocelek - ruka s houbičkou se blíží k opravovanému místu na karoserii. Atd. Po vteřinách. - Takže jim nezávidím.
Marie Měchurová
20.5.2024 10:13
Dovedu si živě představit, jak jste trpěla.
Jana Šenbergerová
20.5.2024 08:58
Pěkné. S paní Jiráskovou jste si nepomohla, ale ostatním jste zajistila aspoň částečnou dávku "tolik potřebného" nikotinu.
Zuzana Pivcová
19.5.2024 17:56
Když jsem ještě pracovala ve Vojenském ústředním archivu na Invalidovně, zažila jsem tam mnoho filmování, naše i zahraniční. Filmaři vtrhli do objektu doslova jako vichřice a bylo jich všude plno. Měli s sebou ale veškerý catering a k nám se chovali s respektem, pouze někdy při natáčení během pracovní doby nechtěli, abychom vylezli z kanceláří a zničili jim záběr. Starý objekt Invalidovny ve své tehdejší dokonalé zachovalosti (to je ironie) se stal blázincem, polní nemocnicí, věznicí. Třeba 3 týdny chystali prostředí, pak jednu noc točili a pak vše uklidili a odjeli. Ráda na ně vzpomínám.
Lenka Kočandrlová
19.5.2024 15:58
Tak teď už vím,komu nikdy byt nepůjčím....
Jana Kollinová
19.5.2024 13:13
Zajímavé čtení. Líbí se mi váš smysl pro humor.
Blanka Lazarová
19.5.2024 12:49
Úplně to vidím v barvách a to jsem u toho zaplaťbůh nebyla. Pěkný příběh pro čtenáře. :-)
Načíst starší příspěvky