Všechny fotografie Věra Ježková
Podzimním Podviním
1. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
1.11.2024 14:51
Věro, asi došlo k nedorozumění. Konstatovala jsem, že asi máš k tomu místu vztah, tak jako mnozí z nás mají své oblíbené kouty a vracejí se tam. Je nás tady víc takových. A pokud na mne fotky působí nostalgicky, to je prostě můj pocit, nevidím na té informaci nic pohoršujícího. Je mi líto, pokud sis můj komentář vyložila jinak.
Jitka Hašková
1.11.2024 14:31
Díky za fotoreportáž. Podviní je krásný park, před několika léty jsem tam s kamarádkou byla.
Eva Mužíková
1.11.2024 13:20
Nostalgické a smutné fotky jsou mnohdy krásnější nežli ty rozjásané a plné sluníčka. Tak to bylo asi míněno.
Honzo, rejpnutí nebylo podle mne třeba.
Věra Ježková
1.11.2024 12:44
Děkuji. :-) Danielo, překvapila jsi mě. Nevím, proč bych o Podviní nemohla psát víckrát. (Ty si pamatuješ u každého, o čem psal?) A, jak jistě víš, např. na rozdíl od tebe nemám možnost jezdit po celé republice. Konečně, v závěru to píšu. A příroda je taková, jaké je počasí. Ten den byla nostalgická. Ty máš něco proti nostalgii? A že mám smutek na duši celý rok, víš taky.
Dagmar Vargová
1.11.2024 11:26
Díky za pěkné počtení a pokoukání. Podzim mám nejraději ze všech ročních období. Právě i tu nostalgii, která k tomu patří... mám ráda i sychravý mlhavý listopad a brouzdání ve spadaném listí. To vše za předpokladu, že se vracím do útulného domova k milovaným lidem (a kocourovi) :-).
Daniela Řeřichová
1.11.2024 09:02
Myslím, že o Podviní jsi již psala, zřejmě je to tvé oblíbené místo. Fotky jsou smutné, nostalgické.
Jan Zelenka
1.11.2024 08:48
Věrko, díky za krásné parkové pohledy. Dříve tolik udržovaných parků v Praze nebylo. Tento je moc hezký. A k procházkám přímo láká.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci