Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Seitlová
31.12.2024 18:30
Obdivuhodné je vaše cestování, přeji vám ještě hodně cest ve zdraví a pohodě.
Eva Mužíková
31.12.2024 18:29
Pane Miloslave, přečetla jsem si Váš článek v odpolední pauze mezi vařenim, bylo to velmi zajímavé zpestření dne. Obdivuji Vás.
Jan Zelenka
31.12.2024 18:13
Obdivuhodné. Hodně sil do dalších let.
Blanka Lazarová
31.12.2024 14:34
Moc se mi vaše putování líbí. Naše země je krásná a málokdo ji má pořádně prošlapanou po svých. Sledovala jsem ráda v TV Stezku Českem. Tak ať vám to pěkně šlape ve zdraví a radosti i v novém roce. :-)
Lenka Kočandrlová
31.12.2024 14:31
Něco na tom je,si tak chodit,nedělat si skoro s ničím starosti. Možná by se mi to taky líbilo,ale odrazuje mě spaní - pokaždé jinde,na cizí posteli...Já se často pořádně nevyspím ani ve vlastní posteli.Čili bych šla asi tak dva dny,pak by mne bolely nohy,byla bych otrávená s nevyspání a šlus. Raději si přečtu,jak si štrádovali jiní.Seriál v TV byl docela zajímavý a aspoň některá místa ukázal,kam se já nikdy nepodívám.
Jana Šenbergerová
31.12.2024 12:23
Článek dlouhý, ale krásný! Stezku Českém jsem si částečně "prošla" s Miroslavem Vladykou v televizním seriálu. Už jen mohu litovat, že si ji po vlastních neprojdu. Nicméně dokud to šlo, chodila jsem hodně a ráda, často také sama. Naštěstí je u nás krásně a žádná cesta není marná, ani ta krátká. Vám i všem dalším poutníkům přeji úspěšný rok plný krásných cest.
Marie Měchurová
31.12.2024 12:14
Pane Miloslave, jste úžasný. Hodně popisovaných míst jsme si taky prošli, i když ne na jeden zátah. My jsme letos dali jen Lysou horu, Borůvkovou horu, Roháče a Opavsko. Dávám Vám za pravdu, je u nás krásně. Tak ať Vám to šlape!!
Danuše Onderková
31.12.2024 12:13
Pěkné povídání, dovedu se do toho vžít, když mi bylo 20, tak jsme s pionýry, 11-15 let, dělali přechod Beskyd po česko-polské hranici. 75 km za tři dny a v létě na táboře pro změnu přechod Krkonoš. Ale to byl jednodenní výlet, protože jsme měli děti od 9-15 let. Ale i to byla nádhera. Proto věřím, že to vaše putování muselo být nádherné...
Jarmila Komberec Jakubcová
31.12.2024 12:12
Moc mi zaujalo Vaše putování. Nejvíce obdivuji putování do Santiaga de Com. O tomto poutním místě jsem slyšela i četla mnoho zajímavého. Možná, že byste mohl napsat o této cestě více v samostatném článku. Děkuji a přeji v Novém roce 2025 hodně cestovatelských zážitků a pevné zdraví.
Dana Kolářová
31.12.2024 12:07
Krásné putování. Ať vám do dalších cest slouží zdraví.
Načíst starší příspěvky