Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Miloslav Šašek
4.1.2025 17:59
Odpověď pro Jana Vrbu
Honzo, děkuji za přízeň. Pořádám přednášky, kde vyprávím o putování, mých příbězích, ale i historii zajímavých míst. Pak jsem vydal čtyři knihy. Všude mám spousty fotografií. Pokud máte facebook, tak mne tam můžete sledovat. Jsou tam informace o přednáškách a i fotografie z cest. Mějte se krásně, Mila.
Jan VRBA
3.1.2025 15:15
Obdivuji Vás, fandím Vám a přeju ještě tisíce kilometrů ve zdraví a v pohodě na toulkách světem.
Krásně dovedete vyprávět, moc hezky se to čte. Bylo by taky zajímavé vidět nějaké fotografie z Vašich cest. Uvažujete o tom? Rád bych taky chodil, ale při chůzi mě bolívají záda (77 let) a tak chci zkusit cestovat na elektrokole.
Daniela Řeřichová
3.1.2025 12:39
Nejen zážitek roku, ale hlavně vaše životní filozofie je následováníhodná.
Martina Růžičková
2.1.2025 20:25
Díky za zajímavý článek. Přeji mnoho kilometrů pohodového toulání naší krásnou vlastí. :-)
Ludmila Černá
2.1.2025 18:27
Trošku mi připomínáte pátera Františka. Ale ten "jen" šel a modlil se. Lidi moc nevyhledával. Naše zemička je nádherná. Moc ji procestovanou nemám, ale ať jedu kam jedu, líbí se mi tam.
Eva Kopecká
1.1.2025 21:35
Upřímně a s obdivem smekám pomyslný klobouk....
Hana Rypáčková
1.1.2025 20:24
To je můj šálek čaje. Cesta Českem je bezva zábava. Setkávám se moc ráda s poutníky. Lidé jsou k nim vstřícní. Taky jsem se celá upocená usadila před chalupou a na dotaz majitele, co potřebuji , jsem si řekla o pivo. Když jsem chtěla platit, divil se, že nemá hospodu. /Ještě vloni to byla hospoda u Lipky/.
Alena Vávrová
1.1.2025 13:27
Poutníci a poutní cesty mne moc zajímají. Děkuji a též vám přeji ještě mnoho šťastných cest.
Miloslav Šašek
1.1.2025 10:41
Vážení, moc děkuji za hezká slova a jsem rád, že se vám článek líbil. Pokud máte Facebook, tak na mém profilu najdete podrobnější, každodenní "hlášení" o té konkrétní etapě + fotky. A kdybyste se chtěli dozvědět ještě více, tak pak vám rád poskytnu mé knihy. Ukázky jsou také na FB. Na FB vkládám též informace o přednáškách - v lednu mne čekají tři.
Mějte se krásně a vše nejlepší v novém roce. A hlavně to zdraví a ať nám to šlape! Poutník Mila.
Zuzana Pivcová
31.12.2024 19:25
Krásné a zajímavé putování. Tak se držte a pište.
Načíst starší příspěvky