FOTO: Jaroslav Čtvrtečka
Kodak Retinette 1A
6. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Černá
7.1.2025 20:50
Krásný fotoaparát. Domnívala jsem se, že už klasický film koupit nelze, snad jen v nějakých specializovaných prodejnách. Kdysi dávno jsem fotoaparáty opravovala a dík tomu i vyvolávala filmy a sem tam i dělala fotky. Černobílé. Mělo to něco do sebe. No, co máme digitály, mám fotografií poskrovnu.
Dana Puchalská
7.1.2025 11:31
Krásný fotoaparát... Teď mi došlo, že mám doma ještě 2 fotoaparáty na klasický kinofilm. Že bych je taky ještě uvedla do provozu?
Martina Růžičková
6.1.2025 21:08
Díky za zajímavý článek. Analogové fotoaparáty v poslední době zažívají jistou renesanci. Hodně fotografů také používá staré objektivy, Přeji vám dobré světlo a těším se, až se vaše fotografie objeví v rubrice FD. :-)
Alena Velková
6.1.2025 11:13
To jste odvážný. Já už bych na kinofilm fotit nezvládla. Naposledy jsem na něj fotila někdy v roce 2004, pak už převládl digitál, což vyhovuje mé přirozené lenosti :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci