Ilustrační foto: Pixabay
Nálepkování
26. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dušan Brabec
26.1.2025 11:30
Variabilita lidských osudů je zkrátka bezbřehá. Podstatné je, aby sám jedinec byl se svým životem, s tím co v něm vykonal a prožil, vyrovnaný, a tím pádem spokojený. Ostatní je jen kolorit...
Jitka Caklová
26.1.2025 11:12
Do třetice: Mezi Katolickou církví a Komunistickou stranou nevidím rozdíl. V K.C. vládne dobro i zlo ve jménu Boha, v K.S. vládne dobro i zlo ve jménu prospěchu. HOWGH!!!
Jitka Caklová
26.1.2025 10:41
A já se ptám: Byla to statečnost ???, nebo bezohlednost k vlastnímu dítěti. Co vy na to?
Jitka Caklová
26.1.2025 10:35
Mám jiný příběh: Můj tchán byl zakládajícím členem KSČ a stal se aktivním členem. Za války, coby táta dvou dcer byl vězněn v koncentračním táboře. Domů se vrátil po 2. světové válce, zplodil ještě syna a dál jako dělník byl aktivním členem KSČ. V roce 1962, kdy jeho syn měl nastoupit na studia, hodil soudruhům prospěchářům Rudou knížku na stůl se slovy, "za tenhle šlendrián, který jste z KSČ udělali, lidé v koncentráku neumírali". Dál zůstal dělníkem, jakým se celoživotně stal i jeho syn.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci