Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jiří Dostal
12.3.2025 13:33
:-) :-) Kdejaký kitát nesnese pohled pod sukýnku a jako móda fouňů bývá jen "záponou zlatou na pysku svině"... :-) :-)
Jana Kollinová
12.3.2025 13:16
Citáty jsou reálním výstupem inteligence lidí, kteří život vnímali ve všech jeho pozitivech i tragédiích a to co je nejvíce oslovilo, vyslovili. Citáty z toho udělal čas. Dnešní realita je poněkud drsnější a není příznivá citátům a moudrosti věků, ale formuje své vlastní "myslitele," po kterých ani pes nevzdechne.
Iva Bendová
12.3.2025 12:12
Chce to z obou stran cit pro citát ;-) Pro to, co tím konkrétně chtěl citovaný i momentálně citující říci - dále polemizovat se dá o všem, zpochybňovat ledacos také. Slovní ping -pong je hra nekonečná ;-) Hezký den přeji*
Olga Škopánová
12.3.2025 11:40
To je ten rozdíl mezi citátem a reálným životem.
Olga Škopánová
12.3.2025 11:34
Já opravdu, ale opravdu nemohu být spokojená se studentem, který je líný a neučí se a rovněž jsem nemohla být spokojená s mým synem když začal lajdat.
Iva Bendová
12.3.2025 09:04
"Nespokojenost se sebou samým je ctnost. Nespokojenost s jinými je chyba a počátek velkého trápení." Konfucius
Olga Škopánová
12.3.2025 06:59
Nejlepší jsou ti, kteří citáty trousí na potkání lhostejno zdali se to hodí či nikoliv. Vypadají učeně a ani se nemusí namáhat myslet.
Zuzana Pivcová
11.3.2025 18:29
Dřív jsem si citáty zapisovala, protože jsem je jako učitelka němčiny psávala holčičkám do památníků. To už je ale půl století.
Jana Jurečková
11.3.2025 17:12
Já, když čtu nějaký pěkný citát, musím si ho zapsat, nedá se nic dělat. Manžel mi udělal radost a koupil v Olomouci dvě knížky citátů, mám je v šuplíku a občas na ně kouknu. Některé myšlenky slavných osobností jsou tak pravdivé a krásné, že už je znám nazpaměť. Název delikatesní jednohubky je ten pravý a moc děkuji za krásný článek.
Olga Škopánová
11.3.2025 12:41
Že nelze ukrást myšlenku? Mnozí vynálezci by mohli vyprávět. Podle paní Šenbergové i Patentový úřad je zřejmě na nic.
Načíst starší příspěvky