Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Helena Přibilová
23.3.2025 11:51
Paní Štěpánková, děkuji Vám, stejně jako všem čtenářům mého článku za milé komentáře a kladná hodnocení.
Helena Štěpánková
22.3.2025 08:01
Také děkuji za další díl vašeho cestopisného seriálu. Píšete, že se chystáte do Pákistánu - tak hodně štěstí, zážitků a hlavně šťastný návrat!
Blanka Lazarová
20.3.2025 16:52
Děkuji za pěkné přiblížení daleké a pro mne neznámé země. :-)
Zuzana Pivcová
19.3.2025 20:12
Moc jste mi připomněla mou návštěvu Austrálie v květnu 1992, ale viděla jsem jen Adelaide a Sydney. Australská fauna je nevšední, pohladila jsem si koalu, velký emu mi roztrhal igelitku, když se dobýval na jídlo, a wombata jsem do té doby vůbec neznala. Mockrát děkuji.
Martina Růžičková
19.3.2025 19:49
Díky za super vyprávění o zážitcích z návštěvy Melbourne a popis neobyčejné australské fauny. Přeji mnoho dalších cestovatelských zážitků. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
19.3.2025 17:53
Opět jeden z krásných reportáží se zajímavými fotkami z nejstaršího kontinentu na planetě. Děkuji.
Šárka Bayerová
19.3.2025 17:51
Moc zajímavé, díky!
Helena Přibilová
19.3.2025 16:17
Pane Zelenko, za našimi cestami je skutečně touha po poznávání. Nebyli jsme ve čtyřech zemích v pevninské Jižní a Severní Americe (Venezuela, Guayana, Belize a Salvador), v několika ostrovních zemích Karibiku, v šesti asijských zemích (Maledivy, Východní Timor, Bangladéš, Severní Korea, Afghánistán a Pákistán, který bychom měli navštívit za dva týdny), v několika málo ostrovních zemích Oceánie a v polovině afrických zemí.
Helena Přibilová
19.3.2025 16:08
Paní Vavříková, pokud Vás zajímají naše zážitky z Nového Zélandu, můžete si přečíst moje články na těchto odkazech:
Putování Tichomořím v roce 1995, díl 4: Aotearoa (Nový Zéland), severní ostrov | i60.cz
Putování Tichomořím v roce 1995, díl 5 – Nový Zéland, jižní ostrov | i60.cz
Jan Zelenka
19.3.2025 16:01
Žijete stále obdivuhodný život. Rozsah a objem vašich cest je až neuvěřitelný. Docela by mě zajímalo, kde jste ještě nebyli. Je úžasné, že se se svými cestami a zážitky na nich nám svěřujete. Za vším je zřejmě vaše touha po poznávání. Díky za ní!
Načíst starší příspěvky