Ilustrační foto: Freepik
Mám postel a náruč prázdnou
20. 3. 2025Spím sama. Nemůžu přece nikoho nutit, když se mnou nechce sdílet postel; mám svou hrdost. Mám hrdost a je mi samotné v posteli smutno.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dušan Brabec
25.3.2025 09:21
To jsem se tedy pobavil! Při přečtení věty "Odmalička jdou mým životem chlupatí parťáci." jsem si fakt myslel, že jde o pořádné mužské se zarostlou hrudí... Nicméně i tak přeji brzké vyléčení. Jako prevence viróz není nad pravou finskou saunu. Ale již od útlého věku, osobně ji provozuji přes 40 let...
Zdenka Jírová
21.3.2025 00:30
Tak já mám v posteli také kočku s modrou krví, je to ragdolka, ta ale je opravdu věrná, v posteli je i při mých neduzích. Mám ji už 11 let. Stárneme spolu. Kontroluje mne, kdy mám jít spát, kdy se chce mazlit i do kterého pelíšku se uchyluje. Je to prima parťačka. P.S. Kašela kýchání také nemá ráda, ale už tak zběsile neutíká.
Eva Mužíková
20.3.2025 21:59
Hezky jsem si početla. Já nedám dopustit na Mûllerovy pastylky, vždy se mi po nich ulevilo.
Martina Růžičková
20.3.2025 18:38
Čtení je to zábavné, realita horší... Kamarádce tohle provedla před časem její obyčejná mouratá číča. Přeji brzké úplné vyzdravění a návrat starých pořádků.
Marie Faldynová
20.3.2025 18:26
Pokud se potřebuji vyhřát, objímám lahev s horkou vodou, na rozdíl od kocoura ji přikládám kam já chci: Na hrudník abych ulevila kašli, na záda abych se prohřála, na chodidla, prostě podle potřeby. Také já přeji brzké uzdravení.
Daniela Lender Chaloupková
20.3.2025 15:56
Naprosto perfektní! Chovám kočky téměř šedesát let, tak o tom něco vím. Kocourkovi pozdrav, paničce přání brzkého uzdravení a dovolím si jedno doporučení. Jako prevenci a rychlý prostředek k vyléčení tinkturu z lichořeřišnice. Není-li po ruce domácí, tak pomůže i ta z lékárny.
Šárka Bayerová
20.3.2025 14:29
Na jednu stranu Finna chápu, ale stejně je to od něj zrada...Ani to, že je šlechtic a cimprlich ho neomlouvá. Takovou hodnou paničku má! Občas mu v TV pusť reportáž z útulku, aby viděl....
Michaela Přibová
20.3.2025 13:32
Je moc hezké číst o lásce ke svému miláčkovi a navíc vesele i o nepříjemných věcech jako je viróza. Děkuji. Přeji brzké uzdravení a taky návrat "šlechtice".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA