Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Velková
25.3.2025 11:03
Pane Berko, pan Brabec zklamaný myslím není...Jinak článek mě dost pobavil...Danielo, vítej na íčku :-)
Jindřich Berka
25.3.2025 10:29
Pane Brabec, oslovte paní Chaloupkovou. Oba jste že seznámení zklamaní. Třeba se můžete k sobě hodit?
Libuše Křapová
25.3.2025 10:15
Danielo :-) Zařadila bych pána do své pomylsné škatulky - To nevymyslíš! Neházejte ale flintu do žita. Kamarádek najdete na íčku dost, i když někdy hodně vzdálených. Přijedete za námi v květnu do Lednice? A co se týká partnera ... Nehledejte ho. Ono totiž stačí si s jedním jen vyměnit krátký pozdrav. Pak se jednou setkat na kafi, přijmout nabídku s pomocí při uklízení velké fůry dříví překážející na dvoře ... a máte ho pak doma. Já už pět let. A to jsem opravdu nikoho nehledala :-)
Mirek Hahn
25.3.2025 10:10
:-)
Zdeněk Pokorný
25.3.2025 09:50
Super! Trefné.
Dušan Brabec
25.3.2025 09:39
Tak jsem dočetl do konce a opravdu se srdečně rozesmál. Jako vdovec bych totiž mohl vyprávět podobné historky ale v opačném gardu. Ani s vámi ženami to při seznamování není jednoduché, také mnohdy nevíte, jakého mužského byste vlastně chtěly... A na rozdíl od nás, přímých a trochu prostoduchých či jednoduchých stvoření, jste mazané a rafinované! Byť něžné! Nicméně náhoda i při seznamování je nevyzpytatelná a měla by se ponoukat a měly by se jí nechat dveře otevřené. Ostatně o náhodě jsem na i60 napsal článek 19.1.2024, který byl zakončen právě šťastným happy endem (a básní) - viz www.i60.cz/clanek/detail/33883/nahoda
Jindřich Berka
25.3.2025 09:33
Co chcete od seznamky? Platí to i opačně. Ženy si ubírají kila. Mají přemrštěné požadavky. Chtějí mladší. To se nedivím, protože chlapi nejsou tak aktivní. Hledat někoho, kdo píše bez chyb, ale přitom je hajzl? V mém profesním životě jsem se setkal s mnohými jednateli společností, předsedů představenstva, majitelů podniků, kteří byli sice inteligentní, uměli se chovat, ale pod jednou střechou bych s nimi nechtěl být.
Hana Rypáčková
25.3.2025 09:15
Zrovna jsem dočetla Deset a dost. Mám toho dost..
Jana Šenbergerová
25.3.2025 09:13
Také mě to pobavilo, ale zároveň vyneslo na mysl otázku: "A vědí ženy, co chtějí?" Myslím si, že určitě víme, co nechceme. Ideální by bylo najít, co opravdu ve vztahu potřebujeme. Nebo ne?
Jarka Jendrisková
25.3.2025 09:13
Danielo, mě to nepřekvapilo. Připravte se na to, že takových exotů a bizárů ještě potkáte spoustu, než ...? Věřím, že dříve či později se objeví někdo, kdo zato bude stát, přijme vás jaká jste a nebude vás zkoumat jako pokusné zvířátko. Obecně se ale muži moc "kamarádit" nechtějí, to určitě víte ze dřívějšího života a ve zralém až přezrálém věku to není jiné. Ale to bych jim za zlé neměla, vždyť jsou to chlapi!
Načíst starší příspěvky