Všechny fotografie: Hana Rypáčková
Jarní toulání: Ze Sušice na Sedlo
1. 4. 2025Výlet ze Sušice na Sedlo je moc hezký. Do zastávky Šimánov jsem se dostala autobusem a pak šla po sice neznačené, ale dobře vyšlapané cestě. Stále vzhůru mezi ostružiním k prvnímu vrcholu Sedla.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
5.4.2025 09:30
Hani jsi velká cestovatelka, hned bych se k vám s Robinem přidala. Škoda, že jsme od sebe daleko... No, snad se také někdy přijedeš podívat k nám a někam vyrazíme společně.
Eva Mužíková
1.4.2025 22:14
Další zajímavý článek, spousta fotek nadherné krajiny, zkrátka potěšila jsi mne. Eliška jako horský vůdce nezklamala. Tak to mám i já s Dorkou, mnohokrát mne vede cestou necestou k cili.
Blanka Lazarová
1.4.2025 21:39
Hani, jsi správná turistka. A s Elou se to lépe šlape. Jen tak dál a pěkně na pohodu. Bezva
fotky i dokumentace. :-) :-) :-)
Daniela Řeřichová
1.4.2025 18:18
Hani, moc hezké. Tato místa mám moc ráda. Budu se tam někde toulat v květnu.
Marie Měchurová
1.4.2025 16:35
Hanko, Vy s Eliškou jste dvě tulačky. Tak ať Vám to šlape, a my se budeme kochat hezkými fotkami z Jižních Čech...
Radmila Coufalová
1.4.2025 15:49
Díky za krásné fotky i reportáž. Vzpomínám, jak jsem před pár lety byla s partou ubytovaná v bývalé škole pod Sedlem a v noci jsme si udělali romantický výstup na rozhlednu. Naštěstí všichni přežili ve zdraví.
Elena Valeriánová
1.4.2025 15:14
Hanko, já před Tebou prostě smekám a hluboce se ukláním. Paráda. Přidala bych se k Soni a toulala se s vámi. Ráda, velmi ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA