Nizozemsko nebo Holandsko? - část 3.
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Nizozemsko nebo Holandsko? - část 3.

30. 4. 2025
cestování Nizozemsko
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Díky za tu spoustu fotek. Měli jste krásné zážitky. Podívaná na tolik květinových aranžmá musí být úžasná a vůně omamná. :-)
Naděžda Špásová
To jste si určitě užili. Podle množství fotek, tam bylo hezky. :-)
Jan Zelenka
Podařený výlet i fotky!
Marie Seitlová
Maruško, krása, to jste si užili.
Iva Bendová
Překrásné a rozmanité zážitky jste měli, moc děkuji za možnost to trošku prožít a uvidět s Vámi, Maruško. Za mého mládí, když ještě prosperoval zdejší podnik Rekultivace, pořádalo město podobnou akci, jako na fotografiích, a to 'Havířov v květech," který byl přirovnáván ke slavnostem v Saint Tropez. To byly dcerky ještě malé a vždy na květinový průvod velmi natěšené.
Alena Velková
Parádní fotky. Já byla od minulého čtvrtka až do tohodle pondělí za dcerou...první dva dny pršelo a já myslela, že u nich doma umrznu, měli tam max. 17°C a k tomu ten pocit vlhka a lezava, takže jsem odmítala opustit postel a termofor...Holanďani se mi smáli, ale v sobotu vysvitlo slunce a oni začali padat vedrem, tak jsem se zase smála já :-) Den Krále jsme si ale užili všichni.
Daniela Lender Chaloupková
Další skvělá fotoreportáž i průvodní článek. To asi musela být vůůůůně .... :-)) Díky za poznání.
Zuzana Pivcová
Páni, to je fotek. Vidím, že jste toho poznali daleko víc než já. Ale byla jsem tehdy také spokojená.
Blanka Lazarová
Moc hezký výlet a květinová pastva pro oči. Díky za sdílení a pěkné fotky. :-)
Dana Kolářová
Moc hezké květinové korzo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%