Doopravdy drsná historie o pašování a taky o exkrementech
Ilustrační foto: Freepik

Doopravdy drsná historie o pašování a taky o exkrementech

6. 5. 2025

Kamarádka Miluška je strašně odvážná. A taky strašně obětavá. Dcera Milušky se provdala do ciziny. V té daleké cizině mají fakt všechno. Všechno, jenom ne obyčejnou českou dětskou krupičku.

cestování letiště Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Iva Bendová
:-D
Alena Velková
To jsem se teda pobavila :-) Každého nás něco podobného potkalo, tak neštěstí druhého potěší dvojnásobně :-))
Jana Šenbergerová
To se musí zažít, to se jen tak nevymyslí. Následný záznam události také nemá chybu. :-)
Zuzana Pivcová
To byl tedy zážitek. Ale zažila jsem něco podobného, naštěstí už za hranicí na našem území. Jeli jsme se dvěma šéfy služebně do Militärarchivu do Freiburgu. Na zpáteční cestě pánové rozhodli v rámci šetření, že už stavět nebudeme, ani na WC, až v Česku. Byla už téměř noc. Oni se vyhrnuli z auta a ulevovali si málem hned na kolo, zatímco já klopýtala do soukromí ještě kousek do lesa. Po návratu jsme pokračovali a ucítila jsem divný vzduch v autě. V Praze mě vysadili u metra Vltavská a pokračovali. Podívala jsem se na své boty a zjistila, že jednu jsem měla doslova ponořenou do hovna. Musela jsem s tím dojet k sestře, kde jsem tenkrát nocovala. Ta mě hnala zout daleko na chodbě.
František Matoušek
Hezký příběh ze života. Hezky jsem se nasmál. Miluška je kanón.
Dušan Brabec
Zuzano, vidím, že Tě výkaly přitahují - viz Tvůj nedávný článek "Úvaha záchodová". Ale je to bezva psané, člověk se od srdce pobaví!
Daniela Lender Chaloupková
Nemám co napsat, vše bylo již napsáno předešlými komentátorkami a jedním komentátorem :-)). Takže jen - díky, skvělá příhoda vtipně napsaná :-))
Zdenka Soukupová
Zuzano, pozdravuju Milušku a těším se na další cestovní zážitek. Tenhle byl tedy parádní!
Eva Mužíková
Zuzko, úplně to viďim. Já mám na ta " hov...na" na botách asi nějaký magnet. Zvlášť když mají členitiu podrážku, tak to je opravdu umění, dát botu do pořádku. Pobavila jsem se.
Marie Měchurová
Zuzano, už dlouho jsem se tak nepobavila, a s chutí zasmála.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.