Jarní rozvernost
FOTO: Jana Šenbergerová

Jarní rozvernost

4. 5. 2025
Moje poezie
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Máǰ, máj, máj, kluci holky maj. Jejich kozy už se pasou, zrak přechází nad tou krásou, láska to je ráj.
Jana Šenbergerová
Musím se přiznat, že jsem se trochu obávala, že takové verše mohou u mnohých vzbudit nelibost. O to víc vám děkuji, že vy k nim nepatříte, a dokonce jste to i vyjádřili. Mařinko, tvé podpory si moc vážím, ale tvou zvědavost neuspokojím, protože své nápady většinou nesvěřuji papíru, jen někdy Pavlovi, ale vzápětí je nevratně zapomínám. Občas z nich je i on docela rozpačitý, a to mě zná. :-)
Marie Magdalena Klosová
Milá Janinko, fantastické se nevzdávat "lechtivých" nápadů. Jsou obrázkem mladého ducha ! A ten má v Tobě trvalé bydliště. Moc milá a rozverná básnička. byla bych moc zvědavá na ty odvážnější. Napiš mi je ,prosím, do mailu. mm
Dalibor Polanský
(:-))
Marie Seitlová
Jani, ta se povedla. Veselá, jarní.
Zdenka Soukupová
Jano, dobrý... přesně to na jaro pasuje. :-)
Zuzana Pivcová
Jsi dobrá, já se odstrojuji akorát doma, když přijdu z krámu. :-D
Anna Potůčková
Vtipná, rozverná a roztržitá rýmovačka. Máš to ale krásné májové myšlenky :-)
Daniela Lender Chaloupková
Vtipné :-)) Krásná fotogalerie, díky.
Jan Zelenka
Moc pěkné!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.