Všechny fotografie Dušan Brabec
Jak jsem odchoval dvě holoubata
7. 5. 2025V mládí moje nejstrašnější představa důchodce byl pán sedící v parku na lavičce krmící holuby. V současném důchodovém věku mne nic podobného vůbec nenapadlo. Ale… Letos na začátku března přišla velká zkouška.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Lender Chaloupková
7.5.2025 12:09
Přes veškerá negativa, co holubi přinášejí, máte moje sympatie. Od dětství jsem "odchovávač" a "chránič" téměř všeho živého ze světa fauny. V zimě mi létají na parapet na zrní i holubi a hrdličky, a také nemám sílu ani srdce je vyhnat :-). Fotogalerie je úžasná!
Alena Velková
7.5.2025 11:18
Perfektní, ojedinělý zážitek. Nám si takhle jednou udělala ptačí rodinka (už nevím, co to bylo za druh) hnízdo na venkovním parapetu okna koupelny. Také jsme neměli srdce je vyhodit. Bylo zajímavé je pozorovat.
Šárka Bayerová
7.5.2025 10:33
Úžasný! Brehmův život zvířat hadr! :-) Mám podobnou loňskou zkušenost i s fotodokumentací, ale ne tak dokonalou, jako vy, Dušane...Problém byl v tom, že holubice zahnizdila na odloženém "bordelu" kohosi na všem přístupném balkóně domu. Čímž byl onen bordel značně umocněn. Ale vydržely jsme s paní uklízečkou až do osamostatnění jediného holoubátka a poté vše vycídily. Vyklizené balkóny jsme letos nemilosrdně hlídaly, aby se neopakovalo....Fakt už nikdy více!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA