Všechny fotografie: Šárka Bayerová
Inspirace přišla od kolegy - děkuji!
13. 5. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
15.5.2025 21:42
Super článek s "fotošokem"! Městské holuby ráda nemám, ale v obdobné situaci bych se nejspíš zachovala stejně...
Jana Šenbergerová
14.5.2025 18:12
I když jsem ten šok nezbaštila, protože vím, jak vypadá "oloupaný" holub, musím uznat, že se vám článek moc povedl. Pokud si na náš balkon občas přiletěl odpočinout poštovní holub, ráda jsem po něm to málo uklidila. Hnízdění bych tam zažít nechtěla. U vás to nicméně bylo také k něčemu dobré. :-)
Dušan Brabec
13.5.2025 22:51
Jsem rád za inspiraci i další "holubí" příběh. Jinak jsem se naprosto ztotožnil s jeho koncem a po důkladném úklidu terasy a hygienické dezinfekci už nikdy více hnízdění holubů... Jedna zkušenost je zcela dostačující.
Eva Mužíková
13.5.2025 21:54
Šárko, úplně mi zatrnulo a nechtěj vědět, co jsem si při pohledu na nadívaného ptáčka pomyslela. Konec dobrý, všechno dobré. Hezká vzpomínka.
Iva Bendová
13.5.2025 13:43
Ty jsi mě, Šárko, inspirovala také. Vyhrabala jsem, po přečtení Tvé "Májové vzpomínky," podklady k článku "Velký člověk." Tvá holubí story je dokonalá :-D
Daniela Lender Chaloupková
13.5.2025 12:52
Šárko, nejsi blbááá, jsi božííííí !!!! :-)) Článek skvělý, fotky ještě lepší a závěr s rádoby "uvařeným" holoubětem je úúúplně nejlepšííí :-)) Díky a měj se krááásně :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA