Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Libuše Heulerová
17.5.2025 12:20
Vlaďko, super článek... jednoduše a srozumitelně popsaný....
Zuzana Zajícová
17.5.2025 11:15
...vyzkouším AI.... odkliklo se mi to ve vlaku samo, tak dopisuji myšlenku :-)
Eva Mužíková
16.5.2025 20:18
Vlaďko, zase vrlmi zajímavý članek. Ty jsi v tomto nepřekonatelná. Al využívám a ráda.
Zuzana Zajícová
15.5.2025 13:11
Čtu ve vlaku z íčkařského setkání a už se těším, až si na počítači podle tvého návodu
Alena Velková
14.5.2025 19:29
Velice zajímavé, díky.
Martina Růžičková
13.5.2025 19:57
Vlaďko, díky za další perfektní a srozumitelně vysvětlující článek.
Dagmar Vargová
13.5.2025 19:28
Díky za Váš další zajímavý článek, dokonalý jako ostatně všechny Vaše příspěvky. Používám umělou inteligenci (do nedávna zcela nevědomky) při poslechu audioknih na YT. Jde o ty případy, kdy knihu čtou herci, např. skvělý Jakub Saic, Hynek Čermák, Jitka Ježková,... naivně jsem se domnívala, že skutečně "poctivě" čtou text knihy, který trvá třeba i 16 či více hodin. Proč ne, dávají si přestávky a čtou po kratších úsecích. To jsem si myslela. Až mně bylo vysvětleno, že stačí pouze několik přečtených vět onoho předčítače - a AI dotvoří celý načtený text knihy. Tedy aspoň takto jsem to pochopila. A za tuto možnost báječného poslechu četby jsem obrovsky vděčná :-).
Miloslava Richterová
13.5.2025 13:44
Vlaďko, díky za perfektní článek, mám velkou obavu ze zneužití, jak tomu bohužel bývá s vynálezy. Já s tímto nepracuji a pracovat nebudu, i když vím, že někoho to může bavit. Díky :-)
Soňa Prachfeldová
13.5.2025 13:26
Vlaďko, ty toho tolik zvládáš a ovladáš. Určitě je AI nepostradatelným přínosem v různých oborech. Doufejme, že se nevyskytne nějaký šílený vědec. Nějak mě neláká zatím si ji vyzkoušet.
Daniela Lender Chaloupková
13.5.2025 13:08
Velice erudovaně, přitom jednoduše a srozumitelně zpracované téma, děkuji. Na něco je AI dobrá, úplně se tomu nebráním, ale jsem ráda, že už nejsem "v procesu" a nemusím se tím tedy až tak trápit. Jinak ale souhlasím s p. Čtvrtečkou (9:37). Bohužel, ne každý se řídí "selským rozumem" a uvěří všemu, co vidí nebo slyší. Navíc mám velké obavy ze zneužití. R.U.R. .... ????
Načíst starší příspěvky