Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Šárka Bayerová
						11.5.2025 08:38
						Báseň mi připomněla Wolkera... (mozolnaté ruce?) Ale pozor! Já ho vždycky měla ráda. Další zprofanovaný básník,  hnusný režim ho jen využil. Takže: fakt líbilo!

Irena Mertová
						10.5.2025 16:19
						Hezké...

Michaela Přibová
						10.5.2025 16:00
						Pane Polanský, vy píšete moc hezké básně. Ptala jsem se proto, že jsem si decimu chtěla zkusit.  Ohledně poeušování pravidel - toto jsem si vždy říkala v životě  obecně :-))

Dalibor Polanský
						10.5.2025 14:28
						p.Michaelo, decima by měla být tvořena osmislabičnými verši, ale tento útvar snese hodně variací. Tak to berte jako to je, rád píšu po svém.  Jak pravil jeden můj známý poeta: Pravidla jsou od toho, aby se porušovala. (:-))

Jana Šenbergerová
						10.5.2025 14:16
						Mám ráda všechny podoby jara, i ty veršované, pane ...
A nejen proto, že jsem stará,
ba ne ..

Michaela Přibová
						10.5.2025 11:49
						Moc hezká báseň.  Můžu se zeptat, tato desetiveršová strofa je tvořena z kolika slabičnými verši? Děkuji. 

Iva Bendová
						10.5.2025 11:21
						Po přečtení se cítím hezky, a tak to mám ráda :-)

Ingrid Hřebíčková
						10.5.2025 10:45
						Už to tady děvčata napsala, takže jen opakuji: moc pěkné a moc se mi líbí.

Zuzana Pivcová
						10.5.2025 10:34
						Moc pěkné a ve Vašem stylu, nic násilného.

Daniela Lender Chaloupková
						10.5.2025 09:50
						Moc líbí, díky :-)