Jaro v blízkosti zámků
Všechny fotografie: Anna Čípová

Jaro v blízkosti zámků

10. 5. 2025

Mám ráda procházky v zámeckých zahradách a parcích. Vyhledávám ty, kde převládají vzrostlé stromy, zelené plochy s lučními květy a osázených záhonů není mnoho. Na začátku letošního jara jsem obdivovala probouzení přírody ze zimního spánku v blízkosti pěti zámků.

cestování hrady a zámky příroda
Hodnocení:
(5 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Pudichová
Eva Mužíková
Aničko, nádhera.
Soňa Prachfeldová
Krásné, slovem i obrazem, že to ti předkové ale uměli.
Dana Puchalská
Moc zajímavý článek. Děkuju.
Anna Čípová
Děkuji za milá slova a jsem ráda, že jste se mnou prošli. Vlaďko, těch kytek, co jsem nikdy nefotila, je určitě mnohem víc než těch, co mám v archívu.
Dušan Brabec
Oceňuji úvodní foto k článku - velmi zdařilá autorská montáž.
Daniela Lender Chaloupková
Díky za krásnou procházku a skvělé foto, palec nahoru za makro květin :-)
Marie Měchurová
Aničko, hezké jarní procházky po zámeckých zahradách. My se v létě chystáme na zámek do "Valmezu", je to ostuda, že jsme tam ještě nebyli.
Libuše Heulerová
Aničko, moc krásná procházka...nádherné fotky....dík...
Martina Růžičková
Aničko, moc děkuji za pozvánku na procházku po zámeckých parcích. Krásně jsi je nafotila. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.