Když se sejdou senioři: procházky, túry, památky, ale také víno, tanec, zpěv
Setkání íčkařů v Lednici. Všechny fotografie: Anna a Jan Raškovi

Když se sejdou senioři: procházky, túry, památky, ale také víno, tanec, zpěv

15. 5. 2025

Máme za sebou další povedené setkání příznivců portálu i60, které se tentokrát konalo v Lednici. Zase se po roce setkala bezvadná parta lidí z různých koutů České republiky. A bylo veselo.

čtenáři i60.cz zábava
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.2 b. / 52 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Přátelé, díky, že jste...
Alena Tollarová
PS Málem jsem zapomněla na speciální poděkování za pózování kvakošovi a čápovi :)
Anna Potůčková
Setkání nemělo snad jedinou byt maličkou chybičku. Vynikající přátelská atmosféra, milé lidi, počasí nám bylo nakloněno a největší podíl na tomto krásném setkání měl Honza za což bych mu i s kamarádkou Vlastou chtěla strašně moc poděkovat. Naše bránice dostaly zabrat :-). Smích je kořením života, tak snad toho koření jsme si všichni nasbírali alespon na jeden rok do dalšího setkání.
Vladislava Dejmková
Díky všem, kteři se zasloužili o dobrou atmosféru na srazu a zvlášť Honzovi za jeho organizaci i nekonečnou trpělivost. Na tomto setkání jsem načerpala spoustu energie a jsem ráda, že jsem byla jeho součástí.
Libuše Heulerová
Honzo, za super zorganizování setkání moc a moc díky...jako i všem milým lidičkám co se zúčastnili...budu na to dlouho vzpomínat... moc jsme si to užili.
Dana Puchalská
Bylo to určitě perfektní setkání. Děkuju za přiblížení.
Marie Seitlová
Honzovi děkuji za krásně prožité dny ve společnosti příjemných ičkařů, ze všech koutů naší vlasti. Kdo se chce sejít, nekouká na km. Už nyní se těším na další setkání.
Zuzana Zajícová
Byla to prostě jízda a jsem moc ráda, že patřím mezi íčkaře. Honzo, velký dík!
Dagmar Vargová
Milí přátelé íčkaři, nikdy jsem nikomu nic nezáviděla. Tentokrát poprvé vnímám, co je závist... ne, to není správný výraz :-(. Spíš je to veliká lítost, že jsem tam nebyla s Vámi. Řešila jsem novou práci, lékaře,... a těšila jsem se, že se tam "tajně" objevím a budu Vás identifikovat dle Vašich fotek a veškerých komentářů zde na íčku. Bohužel to nevyšlo. Tak určitě příště, pokud se zadaří a zdraví dovolí! Mějte se všichni krásně!
Alena Tollarová
Hlásím, že už jsme z Lednice také dorazili domů. Jak jinak, s dobrou náladou a úsměvem na rtech. Kolečka našeho autíčka natočila 764 km a motor si vrněl, že takové lidičky sveze rád kdykoliv. Když se chce, nikam to není daleko :) Děkuji všem zúčastněným za souznění, které se "Lednicí" neslo a Honzovi za zorganizování celého srazu. Už se také těšíme na nějakou další akci :)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.