Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Rypáčková
15.5.2025 18:15
Přátelé, díky, že jste...
Alena Tollarová
15.5.2025 17:39
PS Málem jsem zapomněla na speciální poděkování za pózování kvakošovi a čápovi :)
Anna Potůčková
15.5.2025 17:06
Setkání nemělo snad jedinou byt maličkou chybičku. Vynikající přátelská atmosféra, milé lidi, počasí nám bylo nakloněno a největší podíl na tomto krásném setkání měl Honza za což bych mu i s kamarádkou Vlastou chtěla strašně moc poděkovat. Naše bránice dostaly zabrat :-). Smích je kořením života, tak snad toho koření jsme si všichni nasbírali alespon na jeden rok do dalšího setkání.
Vladislava Dejmková
15.5.2025 16:59
Díky všem, kteři se zasloužili o dobrou atmosféru na srazu a zvlášť Honzovi za jeho organizaci i nekonečnou trpělivost. Na tomto setkání jsem načerpala spoustu energie a jsem ráda, že jsem byla jeho součástí.
Libuše Heulerová
15.5.2025 16:53
Honzo, za super zorganizování setkání moc a moc díky...jako i všem milým lidičkám co se zúčastnili...budu na to dlouho vzpomínat... moc jsme si to užili.
Dana Puchalská
15.5.2025 16:51
Bylo to určitě perfektní setkání. Děkuju za přiblížení.
Marie Seitlová
15.5.2025 16:09
Honzovi děkuji za krásně prožité dny ve společnosti příjemných ičkařů, ze všech koutů naší vlasti. Kdo se chce sejít, nekouká na km. Už nyní se těším na další setkání.
Zuzana Zajícová
15.5.2025 15:29
Byla to prostě jízda a jsem moc ráda, že patřím mezi íčkaře. Honzo, velký dík!
Dagmar Vargová
15.5.2025 15:22
Milí přátelé íčkaři, nikdy jsem nikomu nic nezáviděla. Tentokrát poprvé vnímám, co je závist... ne, to není správný výraz :-(. Spíš je to veliká lítost, že jsem tam nebyla s Vámi. Řešila jsem novou práci, lékaře,... a těšila jsem se, že se tam "tajně" objevím a budu Vás identifikovat dle Vašich fotek a veškerých komentářů zde na íčku. Bohužel to nevyšlo. Tak určitě příště, pokud se zadaří a zdraví dovolí! Mějte se všichni krásně!
Alena Tollarová
15.5.2025 15:10
Hlásím, že už jsme z Lednice také dorazili domů. Jak jinak, s dobrou náladou a úsměvem na rtech. Kolečka našeho autíčka natočila 764 km a motor si vrněl, že takové lidičky sveze rád kdykoliv. Když se chce, nikam to není daleko :) Děkuji všem zúčastněným za souznění, které se "Lednicí" neslo a Honzovi za zorganizování celého srazu. Už se také těšíme na nějakou další akci :)
Načíst starší příspěvky