Když se sejdou senioři: procházky, túry, památky, ale také víno, tanec, zpěv
Setkání íčkařů v Lednici. Všechny fotografie: Anna a Jan Raškovi

Když se sejdou senioři: procházky, túry, památky, ale také víno, tanec, zpěv

15. 5. 2025

Máme za sebou další povedené setkání příznivců portálu i60, které se tentokrát konalo v Lednici. Zase se po roce setkala bezvadná parta lidí z různých koutů České republiky. A bylo veselo.

čtenáři i60.cz zábava
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.2 b. / 52 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Pudichová
Dovedou si to živě představit, jak bylo... Už proto, že dobře znám mnohé Íckaře i krajinu kde jste prožili bezesporu nádherné dny. Někdy nestačí jen chtít. Věřím, že bude zase někdy příště....
Eva Mužíková
Přestože jsem se setkání nezúčastnila, diky čĺánkům a fotogaleriím, jak je to i zde, jsem nasála tu nádhernou atmosféru setkání. Tak snad zase někdy někde s vámi.
Hana Práglová
Tiše závidím, ale ne vždy člověk může co chce....
Jana Šenbergerová
Díky za to, že si mohu aspoň prohlédnout fotky a počíst si, že se i letošní sraz vydařil.
Jitka Hašková
Bohužel moje fyzička nestačí na dlouhé cestování, mám radost, že se setkání opět vydařilo.
Libuše Křapová
Bylo to prostě bezvadné. A jen tak mne napadlo - kdyby měla íčkařska setkání nějaká hesla, tak tohle by mělo mít "Kvakoš" :-) Že, Ali T. :-)
Helena Přibilová
Velmi mne potěšilo, že se setkání "íčkařů" tentokrát konalo v Lednici, odkud pocházím a kde dosud žije moje rodina. Bydlely jsme s maminkou přímo v sousedství zámeckého parku. Zde jsem jako dítě trávila většinu svého času, proto mám k tomuto místu vřelý vztah. Co se týče setkání "íčkařů", s manželem jsme se zúčastnili pouze prvního (pondělního) večera. Během víkendu jsme navštívili moje příbuzné a v úterý ráno jsme se z pracovních důvodů vraceli do Prahy. Setkání s "íčkaři" bylo pro nás sice krátké, ale velmi příjemné. Děkujeme tímto panu Raškovi, který nejen všechno výborně zorganizoval, ale postaral se také o skvělou zábavu.
Michaela Přibová
Chtěly jsme se sestrou přijet, ale bohužel penzion oznámil, že je plno. Příště se přihlásíme dřív. Jsme rády, že se setkání tak skvěle vydařilo.
Elena Valeriánová
Prostě: tato země není jenom pro mladé. A je krásné, když se setkávají přátelé. Myslela jsem na vás celou dobu. Děkuji za článek a fotky.
Alena Velková
Raduju se s vámi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.