Íčko v Lednici
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Íčko v Lednici

17. 5. 2025

Setkání, setkání, všechny smutky zahání. A zvlášť když jde o již tradiční každoroční setkání příznívců íčka. Nad místem letošního srazu jsem sice trochu přimhouřila oči, protože je od nás dost daleko, ale opravdu jen trochu.

cestování i60.cz města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 44 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Mně se moc líbí, že každý článek nás seznamuje se setkáním trochu jinak. A fotky taky tak. Paráda.
Hana Rypáčková
Paráda..
Zuzana Zajícová
Bylo to skvělý a já děkuji za reportáž i fotky
Dana Puchalská
Moc krásné fotky z podařeného setkání .
Blanka Lazarová
Ali, bezva přiblížení a pěkné fotky pro ty, co nemohli přijet. A pro nás, přímé účastníky, pěkné vzpomínání. Díky. :-)
Alena Tollarová
Ireno, máš pravdu, už jsem název opravila. Děkuji za upozornění.
Irena Mertová
Hezký článek, hezky zdokumentovaný íčkařský výlet. :-) Jen ten kaštan - myslím že to není ten jedlý, aspoň u nás kvete jinak...
Marie Novotná
Tahle země není jenom pro mladý . A tento sraz je důkazem. Álo SUPER článek i foto. Ať žije kvakoš . :-)
Libuše Heulerová
Ali, krásná vzpomínka a super fotky...díky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden

Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.