Všechny fotografie: Alena Tollarová
Íčko v Lednici
17. 5. 2025Setkání, setkání, všechny smutky zahání. A zvlášť když jde o již tradiční každoroční setkání příznívců íčka. Nad místem letošního srazu jsem sice trochu přimhouřila oči, protože je od nás dost daleko, ale opravdu jen trochu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
17.5.2025 21:48
Álo, bezva článek a moc hezké fotky, díky! Máš další splněný sen...ať žije KVAKOŠ!
Eva Mužíková
17.5.2025 21:35
Tak a už jsem úplně spokojená. Tvůj článek se skvělými popisky u krásných fotek, to bylo to co mi schàzelo, abych si mohla udělat celkovou představu o tomto setkání. Diky Alenko.
Květuše Pinkasová
17.5.2025 21:04
Ali, moc jsem si tu parádní pohodičku v Lednici užila, tady dnes díky Tobě jako vždy s tak krásnou fotodokumentaci a článkem o všem i o tom co mi uniklo, připomněla, usmívám se, vzpomínám a taky už se zase s i60 těším ♥
Eliška Murasová
17.5.2025 20:48
Ali, krásně jsi popsala i vyfotila, díky. Kvakoše jsme ti všichni přáli, nemohhl se neobjevit :-)
Helena Přibilová
17.5.2025 20:39
Děkuji za překrásnou fotoreportáž z míst, kde jsem prožila svoje dětství. Vzpomínky na Lednici mne provázejí celým mým životem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden
Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!
AKTUÁLNÍ ANKETA