Jedenáct + jeden na i60 aneb Kdy to bylo?
FOTO: účastník setkání i60

Jedenáct + jeden na i60 aneb Kdy to bylo?

18. 5. 2025
čtenáři i60.cz zábava
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Prima rekapitulační nápad :) Protože při OD ohledně toho, kde by se mohl konat další sraz íčka, jsem si v hlavě sumírovala, kde a kdy asi tak jsme už byli, vzala jsem si teď papír a pokusila se to sesumírovat ve vzpomínkách. Nejsem si jistá, jestli jsem se trefila - 2015 Poděbrady, to jsem byla na srazu poprvé a sama. 2016 - Loučná nad Desnou a od té doby jezdíme ve dvou. 2017 - Rožnov, 2018 Plzeň, 2019 Kořenov - tam ještě byla Eva B. 2020 mi hapruje, sraz asi kvůli kovidu vůbec nebyl. 2021 chatičky Řevnice, 2022 Hostýn, 2023 Srbsko, 2024 Roztoky u Křivoklátu. A v Ředkovci jsem ještě nebyla - asi 2014?
Jana Šenbergerová
Danuško, skvělý nápad! Obzvlášť ty fotky! Pokud jde o kvíz, pro mě souboj s pamětí, který nemám šanci zvládnou. V cizím prostředí se neztratím, ale v čase hravě. :-)
Anna Potůčková
Oprava: Poprvé jsem byla v Kořenově a bylo to myslím v r. 2020
Anna Potůčková
Mám to stejně jako Libuška-mé první setkání bylo také v Řevnici 2021
Libuše Heulerová
Řevnice 2021, sv. Hostýn 2022, Srbsko 2023, Roztoky 2024, Lednice 2025.... zbytek jsem ještě nejezdila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden

Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%