Maškaráda aneb Prolínání zvířecího světa s lidským
Ilustrační foto: Freepik

Maškaráda aneb Prolínání zvířecího světa s lidským

20. 5. 2025
příroda společnost zvířata
Autor: Iva Bendová
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarka Jendrisková
Skvělé! A také jste mi připomněla , že si Stepního vlka musím přečíst, to je můj čtenářský rest.
Jana Kollinová
Pobavila jsem se jak lidská fantazie i zkušenosti vypozorované z chování zvířeny se postupně změnila ve rčení, která lidem přiradila jejich specifické vlastnosti a chování. Většinou byla cílená pro pobavení, jak potvrzují i komentáře k článku.
Alena Vávrová
...jsem z toho jelen i daněk ;-)) .
Iva Bendová
Děkuji moc, moji milí. Taky potrefená HUSA mi tam chybí :-) Ta se v diskuzích na těch internetech ;-) často ozývá :-D
Jana Šenbergerová
Napadla mě hloupá husa, smrdutý tchoř nebo skunk, starostlivá kvočna, sedřený kůň, hbitá ještěrka, ...
Jana Šenbergerová
Báječný článek! :-)
Martina Růžičková
SUPER! :-)
Dagmar Vargová
Moc hezké, nápadité, vtipné :-). Nevím, co bych dodala, jen snad že obdivuji vznešené sokoly (včetně toho, jak se obětavě starají o svá mláďata) a roztomilé tučňáky, jak se kolébají a dovedou určit podle "hlasu" toho svého jediného správného partnera (a taky se obětavě střídají v péči o potomstvo).
Daniela Lender Chaloupková
Naprosto božííí :-)), díky :-)
Iva Bendová
Ingrid 16:47 Ke knize "Stepní vlk" jsou v databázi knih zajímavé diskuzní příspěvky a kniha má 87% od čtenářů. https://www.databazeknih.cz/knihy/stepni-vlk-1793

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...