Blondýna na cestách aneb Jak jsem byla s íčkem na výletě
FOTO: Anna Rašková

Blondýna na cestách aneb Jak jsem byla s íčkem na výletě

20. 5. 2025

My blondýny často zažíváme dobrodružství, aniž bychom o ně usilovaly. I taková na první pohled jednoduchá a snadná doprava na sraz  se může stát komplikovanou.

cestování čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.9 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Díky za milé zážitky*
Libuše Křapová
Zuzko, jo, holt bych mohla také vyprávět :-) Já kvůli své jízdence volala synovi do Prahy, protože jsem se tentokrát nemohla s Idos domluvit. A data? No prostě... Hlásím se také k hodnocení Šárky B. , i když nejsem blondýna. Jsem jen "mírně" roztržitá :-)
Otakar Vagner
Hodnocení mi uletělo na jednu * a nejde opravit. :-( . Přidávám***** :-)
Libuše Heulerová
Zuzko, já to mám taky...to víš lepší to už nebude. Všechno raději třikrát kontroluji :-) Doufám, že se zase uvidíme!
Miloslava Richterová
Bezva :-)))
Jarka Jendrisková
Stává se to každému, i mladým černovláskám! Jen to nepřiznají! My si to prostě už můžeme dovolit. Blondýna Jarka.
Šárka Bayerová
Zuzano, ty nejsi blondýna! Jsi jen roztomile roztržitá.... :-)
Hana Rypáčková
Tvé blonďaté vlasy a vědomí, že budeš na srazu způsobily, že jsem se v Břeclavi na nádraží vrhla k blondýně. Nebylas to to, ale když jsme si to s paní vyjasnily, setkávaly jsme se u Minaretu, u Janova Hrádku a cukrárně. Prostě vzniklo nové přátelství .
Blanka Lazarová
A nepoučím se a nepoučím. Končím, mobil to bojkotuje. :-)
Blanka Lazarová
Zuzko, aspoň jsi mě pobavila. Já přijela do Lednice taky komplikovaně. Asi by to bylo taky načlanek

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...