Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ján Zábranský
30.5.2025 18:07
12:20 Pán Pokorný, áno.
Olga Škopánová
30.5.2025 06:41
Myslím, že senioři nemusí jen mlčet mohou diskutovat v rodině i na nejrůznějších forech, je to zábavné a obohacující. Měli by se ale vyvarovat poučování a prosazování svého názoru jako jediného správného a měli by pochopit, že dnes je život už úplně někde jinde než za jejich mládí.
Iveta Tomčíková
29.5.2025 17:41
Pardon paní Špásová je N.
Iveta Tomčíková
29.5.2025 17:39
Nechtěla jsem se zde zapojovat do diskuse, ale musím uznat, že tento článek je super a víc než pravdivý. Takhle se paní Vratislavo začalo chovat hodně mých kolegyň v práci po dovršení svých 60tin a jsou spokojené. Ony i jejich rodiny a přátelé.
Jen si tak říkám, copak paní O. Špásová , které vadí, že v profilu nejsou uvedeny osobní data, která ona uznává za "slušnost" - dívá se na profily všech?
Proč se obrací jen na některé a nazývá je, že se nechovají slušně, jak je tu zvykem před 10 lety, to už necháme coby její problém... :-)
Michaela Přibová
29.5.2025 16:31
Pane Pokorný, nic ve zlém, ale já musím oponovat. Když vám dospívající dcera řekne: mami, mně se na tobě líbilo, že jsi brzy pochopila, že si budu dělat , co chci. A do seniorského věku jsem měla daleko. A do moudrosti taky. :-)) Takže to byla spíše rezignace či kapitulace. Už léta mlčím a mám klid.
Zdeněk Pokorný
29.5.2025 16:16
Čekal jsem kdo se chytí. Nezklamali jste mě...Jupí. (A jinak - běžte diskutovat na Ring...)
Pavel Ouběch
29.5.2025 15:56
Pane Pokorný, indiáni nejvíc naslouchali radě starších. Nepřežili. Vývoj společnosti není tak jednoduchý.
Daniela Lender Chaloupková
29.5.2025 14:39
Název článku je lehounce zavádějící, ale obsah je perfektní. Ono "mlčení" opravdu není dokladem rezignace či kapitulace (p. Pokorný 12:20), ale uchováním si vlastního zdravého rozumu a názoru. Nejsem-li dotázán, neposkytuji nevyžádané rady, tím pádem nemohu být zklamán odmítnutím. Naprosto přesně to vyjadřuje citace druhé babičky v závěru článku. Děkuji :-)
Olga Škopánová
29.5.2025 13:54
Dnes přežije jen ten kdo je schopen přijímat novinky a učit se nové věci.
Zdeněk Pokorný
29.5.2025 12:22
Byly kdysi civilizace, kultury, které byly zvědavé, co si staří myslí a dokonce se jejich názory řídili. Ti přežili.
Načíst starší příspěvky