Tenisky a sukně. To není jen móda pro mladé. Naopak, sluší i starším dámám
Ilustrační foto: pexels a ingimage

Tenisky a sukně. To není jen móda pro mladé. Naopak, sluší i starším dámám

26. 5. 2025

Hlavně pohodlně. To je kritérium, kterým se řídí mnoho žen vyššího věku při výběru bot. Doba lodiček s vysokánskými podpatky se v životě většiny dam dříve či později stane historií. Jenže najít pohodlné boty, které jsou zároveň vkusné a pěkné, není snadné.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.8 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Najít vhodné boty pro mě není otázkou módy, ale fyzické snesitelnosti, protože se svými halluxy jen tak v něčem déle nevydržím.
Helena Přibilová
Kombinaci tenisek se sukní jsem zatím nevyzkoušela. Zato mne zaujaly háčkované šaty na druhé z úvodních fotografií.
Radmila Coufalová
Nic ve zlém p.Koníčková, ale docela by mě zajímala Vaše vizáž. Dámy na fotkách vypadají skvěle přestože si nehrají na mladice. Říká se tomu mladistvý zevnějšek.
Iveta Tomčíková
Ty tři modelky jsou super! Takhle po 60ce vypadat, klidně si vezmu na nohy nejenom tenisky! :-)
Dagmar Vargová
Uf, zase jsem rolovala po pravé straně a ty nešťastné hvězdy "naběhly" samy :-(. Vždy zapomenu, že když jsem přihlášená, musím rolovat po levé straně... takže hodnotím*****. No na tom snad tak nesejde... pokud jde o obuv, nosím výhradně sportovní boty - kvalitní tenisky (třeba i na klínku). A dají se kombinovat i s pohodlnými šaty. Dámám na fotkách to většinou sluší :-).
Romana Koníčková
Z dálky lyceum, zblízka muzeum... :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Vrátila jsem se z lázní a všimla jsem si, že tenisky jsou tam velmi oblíbené. Sama jsem nosila bílé zn,Reiker a to jak k šatům, tak ke kalhotám. Ve Fr.Lázních byla většina klientek ze sousedního Bavorska a nosila podobné oblečení. Ve Spa Pawlik se musí při večeři dodržovat dress code,
Daniela Řeřichová
Modely jsou hezké. Šaty nosím ráda, na společenské akce s lodičkami, neformálně s balerinkami i teniskami - už dávno toto označení nepatří pouze sportovní obuvi, ale jsou i elegantní odlehčené a jemně barevné módní kolekce vhodné právě třeba k sukním.
Marta Hrozková
No nevím, asi bych v tom nešla ani k popelnicím. Mám ráda pohodlnou módu, ale své k svému. K šatům zásadně klasickou botu (sandály, lodičky), tenisky ano, ale ke kalhotám.
Jitka Hašková
Tenisky jsou pěkný nesmysl. Zapařují se v tom nohy. Mám raději sandály nebo kožené boty.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.